Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye cara kerja angkat hidrolik?

2023-03-10

Kepiye carane aangkat hidrolikkerja?
Angkat hidrolik utamane liwat transmisi tekanan lenga hidraulik supaya bisa nggayuh fungsi ngangkat, struktur mekanik garpu geser, supaya angkat kasebut duwe stabilitas sing luwih dhuwur, platform operasi sing amba lan kapasitas mbeta sing luwih dhuwur, saengga jangkauan operasi dhuwure luwih gedhe. , lan cocok kanggo akeh wong sing kerja ing wektu sing padha. Iki nggawe kerja ing dhuwur luwih efisien lan luwih aman.

Angkat hidrolik minangka mekanisme mlaku, mekanisme hidrolik, mekanisme kontrol listrik, mekanisme dhukungan sing kasusun saka peralatan mesin angkat. Lenga hidraulik lumebu ing sisih ngisor silinder liwat panyaring lenga, katup arah solenoid flameproof, katup throttle, katup kontrol cairan lan katup imbangan kanggo nggawe piston silinder munggah lan ngangkat barang abot. Lenga bali saka mburi ndhuwur silinder bali menyang tank lenga liwat katup arah solenoid flameproof. Tekanan dirating diatur liwat katup relief.

Prinsip kerja:
Lenga hidraulik mlebu ing sisih ngisor silinder liwat panyaring lenga, katup arah solenoid flameproof, katup throttle, katup cek sing dikontrol cairan lan katup imbangan kanggo nggawe piston silinder munggah lan ngangkat barang abot. Lenga bali saka mburi ndhuwur silinder bali menyang tank lenga liwat katup arah solenoid flameproof. Tekanan dirating diatur liwat katup relief.

Piston saka silinder obah mudhun (yaiku bobot mudhun). Lenga hidraulik lumebu ing pucuk ndhuwur silinder liwat katup arah elektromagnetik sing bledosan, lan lenga bali ing sisih ngisor silinder bali menyang tangki minyak liwat katup imbangan, katup kontrol cairan, katup throttle lan flameproof. katup arah elektromagnetik. Supaya bobot mundhut lancar, rem aman lan dipercaya, tutup imbangan disetel ing sirkuit bali lenga, sirkuit imbangan, njaga tekanan, supaya kacepetan mudhun ora diganti bobot, throttle. katup kanggo nyetel aliran, ngontrol kacepetan ngangkat. Supaya rem aman lan dipercaya lan nyegah kacilakan, katup kontrol hidraulik, yaiku kunci hidraulik, ditambahake kanggo mesthekake safety self-lock ing kasus pecah pipa hidrolik sing ora disengaja. Weker swara kakehan dipasang kanggo mbedakake kakehan utawa kegagalan peralatan.

Sistem kontrol listrik liwat tombol bledosan-bukti SB1-SB6 kanggo ngontrol rotasi motor, flameproof jinis solenoid arah kuwalikan arah, supaya mbukak munggah utawa mudhun, lan liwat program "LOGO" kanggo nyetel wektu tundha, supaya motor kerep. miwiti lan mengaruhi urip layanan.