Ngarep > Kabar > Warta industri

Panggunaan hoist listrik lan akal sehat sing gegandhengan karo hoist listrik.

2023-03-02


Kerekan listrikumume digunakake ing peralatan ngangkat industri, peralatan iki prasaja kanggo operate, ukuran cilik, lan efisiensi dhuwur, umume digunakake ing dermaga, panyimpenan lan panggonan liyane. Dadi kanggo apa? Apa syarat aplikasi? Ayo dideleng kanthi rinci.


Panggunaan hoist listrik:


Hoist listrik digunakake akeh ing industri mesin. Iki kalebu macem-macem industri kayata kerajinan, pertanian lan industri, lan utamane ngrampungake tumpukan lan transfer macem-macem departemen. Hoist listrik utamané dipasang ing trek kanggo ngangkat lan ngangkut barang abot, sing bisa ningkatake efisiensi produksi lan tingkat mekanisasi.

Hoist listrik biasane diarani hoist listrik, yaiku peralatan angkat cilik sing entheng. Ana rong cara kontrol umum hoist listrik, siji nggunakake tombol ing lemah kanggo tindakake kontrol, liyane kanggo operate ing kamar driver utawa nggunakake remot kontrol nirkabel. Hoist listrik umume kasusun saka motor, mekanisme transmisi lan piranti reel utawa mekanisme sprocket. Hoist listrik bisa dipérang dadi hoist listrik tali kawat lan hoist listrik rantai rong jinis. Wire rope electric hoist uga bisa dipérang dadi siji kacepetan elevator, pindho kacepetan ngangkat jinis; Hoist listrik mikro, kerekan, lift multi-fungsi lan jinis liyane.

Hoist listrik umume dipasang ing crane, gantry crane, hoist listrik nduweni karakteristik ing ngisor iki: volume cilik, bobote dhewe entheng, gampang dioperasikake, lan trep banget kanggo digunakake. Utamane digunakake ing pabrik, pelabuhan, warehouses, yard barang, tambang lan kesempatan liyane, diinstal ing I-baja dilereni soko tugas, trek sudhut mlengkung, cantilever ngangkat guide alur lan titik ngangkat tetep, utamané kanggo ngrampungake heavy ngangkat, loading lan unloading, pangopènan peralatan, ngangkat kargo lan karya liyane, minangka konstruksi peralatan mekanik, dalan gedhe, metalurgi lan proyek infrastruktur pertambangan.