Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Hidrolik > Jack Botol 12 Ton
Jack Botol 12 Ton
  • Jack Botol 12 TonJack Botol 12 Ton
  • Jack Botol 12 TonJack Botol 12 Ton
  • Jack Botol 12 TonJack Botol 12 Ton
  • Jack Botol 12 TonJack Botol 12 Ton
  • Jack Botol 12 TonJack Botol 12 Ton

Jack Botol 12 Ton

Jack Botol 12 Ton minangka piranti angkat baja kompak sing digunakake kanggo ngangkat lan ndhukung beban. Iki nggunakake krenjang ndhuwur utawa mekanisme cakar ngisor kanggo ngangkat obyek sing luwih entheng, dadi alat angkat skala cilik. Jinis jack iki nemokake aplikasi sing nyebar ing ndandani kendaraan, ndhukung tugas ing pabrik, tambang, transportasi, lan macem-macem departemen liyane. Kualitas sing misuwur kalebu entheng nanging kuwat, kanthi struktur sing fleksibel lan bisa dipercaya. Dirancang kanggo gampang digunakake, bisa digawa lan dioperasikake dening wong siji.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Jack Botol 12 Ton, digawe saka baja sing kuat, dadi piranti angkat sing dipercaya. Iki nggunakake krenjang ndhuwur utawa cakar ngisor kanggo ngangkat beban sing entheng lan cilik. Umume digunakake ing macem-macem industri-kayata pabrik, tambang, lan transportasi-kanggo ndandani kendharaan, ngangkat, lan tugas dhukungan, luwih disenengi amarga entheng, kekuatan, lan keluwesan.

Sadel sekrup sing bisa diatur serbaguna nyedhiyakake sawetara angkat lan stabilitas. Kanthi basis sing amba lan kuat, njamin stabilitas lan ketahanan sing mantep. Titik stres kritis sing dikuatake nambah daya tahan, dene wedhus lanang dual-stage nawakake kapasitas angkat sing luwih dawa. Cocog kanggo panggunaan otomotif, truk, peternakan, lan bengkel, jack kompak iki kanthi efisien ngangkat 12 ton sanajan ing papan sing sempit.

Jack iki ngidini ngangkat nganti 24.000 lbs. kanggo dhuwur maksimum 18 inci, thanks kanggo meneng extension ngidini imbuhan dhuwur pikep kurang lan dhuwur angkat tambah. Digawe saka baja tugas abot kanthi basis sing aman, memenuhi standar ASME / PASE lan disertifikasi kanggo memenuhi standar CE lan TUV kanggo jaminan kualitas lan safety.




Spesifikasi Produk

Model

JTHJ-D010412

LIFTOMG Wt (ton)

12

Min.H (mm)

230

Ngangkat H (mm)

285

Nyetel H (mm)

50

Maks H (mm)

565

Wt Net (kg)

10.5

GR WT (kg)

22

Pengukuran (cm)

34*19.5*27

Jumlah (pcs)

2

20’ Wadhah

1600


Fitur lan Aplikasi


Jack nduweni ekstensi ndhuwur sekrup sing bisa diatur, nambah kemampuan adaptasi kanggo fungsine. Digawe saka gulung baja alloyed palsu, njamin kualitas lan daya tahan sing luar biasa. Titik stres kritis sing dikuatake nambah umur dawa, dene katup safety nyegah kakehan kanggo langkah-langkah safety tambahan.

Dibangun nggunakake baja tugas abot, menehi kinerja sing kuat lan tahan lama. Cocog kanggo bengkel otomotif lan pertanian, dermaga muatan, garasi, gudang, lan lantai pabrik, jack botol 12 ton iki dirancang kanggo panggunaan omah lan komersial.

Saddle serrated lan panas-dianggep menehi area ngangkat loman lan genggeman aman, nyediakake stabilitas nalika nangani beban abot.




Detail Produk

Direkayasa kanthi nggunakake konstruksi baja paduan tepak kanggo kualitas lan daya tahan.

12 Ton Bottle Jack

Jack Botol 12 Ton nduweni basis sing amba lan kasar nambahake stabilitas lan kekuatan.

12 Ton Bottle Jack

Lumahing sudhut mlengkung ndhuwur dirancang kanggo nyegah geser.

12 Ton Bottle Jack

Ngleyang-action pump meksa saka 12 Ton Botol Jack dirancang kanggo angkat karo minimal efforts .

12 Ton Bottle Jack

Pelana sekrup sing bisa diatur nggawe Jack Botol 12Ton nyedhiyakake kisaran angkat tambahan kanthi dhukungan lan stabilitas.





Hot Tags: Jack Botol 12 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan