Ngarep > Produk > Trolley Hoist > Troli Chain Hoist
Troli Chain Hoist
  • Troli Chain HoistTroli Chain Hoist
  • Troli Chain HoistTroli Chain Hoist
  • Troli Chain HoistTroli Chain Hoist
  • Troli Chain HoistTroli Chain Hoist
  • Troli Chain HoistTroli Chain Hoist

Troli Chain Hoist

Troli Chain Hoist kita dirancang kanggo nyedhiyakake kekuatan, daya tahan, lan efisiensi sing ora ana tandhingane, dadi pilihan sing cocog kanggo digunakake ing pabrik, gudang, situs konstruksi, lan bengkel.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Trolley Chain Hoist pancen serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem trek, kalebu I-beam, H-beam, lan trek sing mlengkung. Iku bisa gampang diatur kanggo pas jembaré trek kang, nggawe iku arang banget trep kanggo nggunakake. Fitur iki ngidini sampeyan mindhah peralatan abot lan bagean mesin, transportasi lembaran logam, lan nindakake macem-macem operasi industri kanthi cepet lan efisien.


Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178

 

 

Fitur lan Aplikasi


Troli Chain Hoist kita dirancang kanggo nyedhiyakake kekuatan, daya tahan, lan efisiensi sing ora ana tandhingane, dadi pilihan sing cocog kanggo digunakake ing pabrik, gudang, situs konstruksi, lan bengkel.

Dibangun kanthi bahan sing paling dhuwur, kalebu baja lan wesi bermutu tinggi, Troli Chain Hoist kita nawakake resistensi sing luwih apik kanggo nyandhang, teyeng, lan karat. Desain sing kuat njamin kapasitas muatan maksimal, ngidini sampeyan ngangkat lan mindhah beban nganti 5 ton tanpa repot.

Troli Chain Hoist kita dilengkapi ranté kanthi kekuatan dhuwur, sing bisa ngangkat beban kanthi gampang. Rantai kasebut mlaku kanthi lancar lan tanpa jerk, nyedhiyakake pengalaman ngangkat sing lancar lan aman. Kanggo keamanan tambahan, troli kerekan rantai dirancang kanthi mekanisme ngunci sing nyegah rantai supaya ora slip sajrone operasi.



Detail Produk

Chain Hoist Trolley digawe saka cangkang alloy aluminium, entheng nanging hard, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas cepet kanthi tingkat nganti 40% lan layanan terus-terusan, struktur terlampir integral bisa ditrapake kanggo papan kaya pabrik kimia lan electroplate. pabrik.

Chain Hoist Trolley

Piranti rem Magnetik sisih, generator gaya magnetik minangka desain paling anyar sing ditampilake kanggo ngasilake gaya magnetik.

Chain Hoist Trolley

Piranti ngalih watesan Chain Hoist Trolley dipasang ing endi bobote diangkat lan dipateni supaya motor mandheg kanthi otomatis supaya ora nglarang rantai ngluwihi keamanan.

Chain Hoist Trolley

Rantai kasebut kudu nganggo rantai alloy aluminium ultra-panas sing diimpor G80, bisa digunakake kanthi aman ing lingkungan sing ora apik kayata udan, banyu segara lan bahan kimia.

Chain Hoist Trolley

Rantai Hoist Trolley pancing panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break . safety operasi pancing ngisor dijamin dening 360 derajat rotasi ilat safety Piece.

Chain Hoist Trolley

tombol push tombol push anti banyu .iku entheng lan awet , iku 0.1kg , gampang kanggo operasi .

Chain Hoist Trolley


 






Hot Tags: Troli Chain Hoist, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan