Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Blok Rantai Listrik
Blok Rantai Listrik
  • Blok Rantai ListrikBlok Rantai Listrik
  • Blok Rantai ListrikBlok Rantai Listrik
  • Blok Rantai ListrikBlok Rantai Listrik
  • Blok Rantai ListrikBlok Rantai Listrik
  • Blok Rantai ListrikBlok Rantai Listrik

Blok Rantai Listrik

Blok Rantai Listrik nggambarake piranti angkat sing kompak lan entheng. Komposisi kasebut kalebu motor, mekanisme transmisi, lan sprocket. Hoists chain listrik iki diprodhuksi miturut standar global, kanthi eksterior sing apik lan kuat. Secara internal, gear ngalami quenching suhu dhuwur, nambah daya tahan lan kateguhan kanggo nyandhang. Hoist iki nggabungake teknologi mutakhir, sing nampilake keahlian sing tliti lan pas gear sing tepat, nuduhake integrasi metodologi paling maju ing donya.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Blok Rantai Listrik minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing kasusun saka motor, mekanisme transmisi, lan sprocket. Kanthi kapasitas ngangkat saka 0.1 nganti 60 ton lan dhuwur ngangkat 4 nganti 20 meter, nemokake aplikasi sing akeh ing macem-macem industri kayata dermaga, pabrik, gudang, situs konstruksi, lan produksi jalur perakitan.

Fitur standout kalebu tilas cilik, desain entheng, operasi pangguna-loropaken, penak, safety, lan kekiatan kuat. Hoist iki minangka alat sing apik banget kanggo ngangkat barang, nangani workpieces sajrone bongkar muat, lan pangopènan lan ndandani peralatan. Kemungkinan instalasi kalebu balok-I sing digantung, rel fleksibel, rel panuntun kantilever, lan titik angkat tetep, supaya transportasi barang sing efisien. Iku unggul ing setelan ngendi kreteg kreteg ora layak amarga langit-langit kurang utawa alangan spasial, mbedakake dhewe saka tali kabel hoists listrik ing syarat-syarat versatility.

Umume hoists chain listrik dilakokno dening individu nggunakake tombol tingkat lemah, nawakake keluwesan kontrol saka kamar kontrol utawa liwat kabel (utawa nirkabel) remot kontrol. Kajaba iku, kerekan iki bisa digunakake ora mung kanggo penundaan stasioner nanging uga dilengkapi troli listrik utawa troli push tangan lan tangan kanggo mobilitas lan adaptasi.



Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur lan Aplikasi


Blok Rantai Listrik akeh digunakake ing macem-macem industri kalebu dermaga, pabrik, gudang, situs konstruksi, lan kegiatan produksi jalur perakitan. Atribut sing ditetepake kalebu kompak, entheng, operasi sing gampang pangguna, kepenak, safety, lan daya tahan sing tahan suwe. Fitur-fitur kasebut sacara kolektif minangka alat sing paling optimal kanggo ngangkat barang, nangani workpieces nalika mbukak lan mbukak, uga tugas pangopènan lan ndandani peralatan. Peralatan iki bisa dipasang kanthi gampang ing balok-I sing digantung, rel fleksibel, rel panuntun kantilever, lan titik angkat tetep, nggampangake transportasi barang kanthi cepet. Fleksibilitas kasebut sumunar utamane ing bengkel langit-langit rendah utawa wilayah sing ora bisa dipasang kren jembatan, menehi alternatif praktis kanggo hoists listrik tali kawat. Salajengipun, nampung panggunaan ing setelan sing wiyar amarga kemampuan adaptasi lan skalabilitas.



Detail PRODUK

Blok Rantai Listrik digawe saka cangkang paduan aluminium entheng, entheng nanging angel, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas kanthi cepet kanthi tingkat nganti 40% lan terus dilayani.

Electric Chain Block

Blok Rantai Listrik digawe saka baja paduan karbon rendah, sing nggawe rantai luwih angel, kuwat lan luwih tahan nyandhang, njamin safety sajrone kerja.

Electric Chain Block

Electric Chain Block nduweni piranti ngalih watesan, lan ana piranti ngalih watesan ing sisih ndhuwur lan ngisor hoist. Stop otomatis digunakake kanggo nyegah chain ngluwihi lan njamin safety

Electric Chain Block

Electric Chain Block pancing panas palsu, karo kekuatan banget lan ora gampang kanggo break. Iki dilengkapi basa safety kanggo njamin safety.

Electric Chain Block



Hot Tags: Blok Rantai Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.