Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Listrik 500kg
Hoist Listrik 500kg
  • Hoist Listrik 500kgHoist Listrik 500kg
  • Hoist Listrik 500kgHoist Listrik 500kg
  • Hoist Listrik 500kgHoist Listrik 500kg
  • Hoist Listrik 500kgHoist Listrik 500kg
  • Hoist Listrik 500kgHoist Listrik 500kg

Hoist Listrik 500kg

Dibangun kanthi standar paling dhuwur nggunakake bahan premium, Electric Hoist 500kg dirancang kanggo tahan sanajan ing kahanan sing paling angel. Iku fitur pigura baja awet, dikiataken tali kawat lan motor kuat sing nyedhiyani kinerja Gamelan lan dipercaya saben wektu.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk



Dibangun kanthi standar paling dhuwur nggunakake bahan premium, Electric Hoist 500kg dirancang kanggo tahan sanajan ing kahanan sing paling angel. Iki nduweni pigura baja sing tahan lama, tali kawat sing dikuatake lan motor sing kuat sing nyedhiyakake kinerja sing lancar lan dipercaya saben wektu. Kerekan iki uga nduweni sistem kontrol sing ramah pangguna sing ngidini operasi sing tepat, dadi gampang kanggo ngangkat, ngedhunake lan posisi obyek abot. kanthi gampang. Sistem kontrol kalebu remot kontrol tangan-dianakaké trep sing ngijini sampeyan operate hoist saka kadohan aman, nyediakake safety lan penak.



Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur lan Aplikasi


Salah sawijining mupangat utama saka Electric Hoist 500kg yaiku versatility. Hoist iki cocog kanggo digunakake ing macem-macem setelan, kalebu situs konstruksi, gudang, pabrik, lan liya-liyane. Iku uga sampurna kanggo ngangkat barang abot kayata mesin, generator, lan mesin abot. Kajaba iku, Electric Hoist 500kg gampang kanggo nginstal lan operate, nggawe cocok kanggo pangguna anyar lan pengalaman. Desain prasaja mbutuhake pangopènan minimal, sing ngirit wektu lan dhuwit ing jangka panjang.



Detail Produk

Hoist listrik 500kg digawe saka cangkang alloy aluminium, entheng nanging hard, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas cepet kanthi tingkat nganti 40% lan layanan terus-terusan, struktur terlampir integral bisa ditrapake kanggo papan kaya pabrik kimia lan electroplate. pabrik.

Electric Hoist 500kg

Piranti rem Magnetik sisih, generator gaya magnetik minangka desain paling anyar sing ditampilake kanggo ngasilake gaya magnetik.

Electric Hoist 500kg

Piranti ngalih watesan 500kg hoist listrik dipasang ing endi bobote diangkat lan dipateni supaya motor mandheg kanthi otomatis supaya nglarang rantai ngluwihi kanggo safety.

Electric Hoist 500kg

Rantai kasebut kudu nganggo rantai alloy aluminium ultra-panas sing diimpor G80, bisa digunakake kanthi aman ing lingkungan sing ora apik kayata udan, banyu segara lan bahan kimia.

Electric Hoist 500kg

Hoist listrik 500kg pancing panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break .the operasi safety pancing ngisor wis menthekake dening 360 derajat rotasi safety ilat Piece.

Electric Hoist 500kg

tombol push iku tombol push anti banyu .iku entheng lan awet, iku 0.1kg, gampang kanggo operasi.

Electric Hoist 500kg







Hot Tags: Hoist Listrik 500kg, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.