Ngarep > Produk > Trolley Hoist > Troli Listrik Kab
Troli Listrik Kab
  • Troli Listrik KabTroli Listrik Kab
  • Troli Listrik KabTroli Listrik Kab
  • Troli Listrik KabTroli Listrik Kab
  • Troli Listrik KabTroli Listrik Kab
  • Troli Listrik KabTroli Listrik Kab

Troli Listrik Kab

Aplikasi Electric Hoist Trolley iku ekstensif. Iki digunakake kanthi wiyar ing pabrik-pabrik utama, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, bangunan, cetakan hardware lan papan liya kanggo ngangkat utawa mbukak lan mbongkar barang. Bisa uga digunakake kanggo ngangkat barang abot kanggo nggampangake karya utawa ndandani mesin gedhe.Swara kerja sing sithik, kapasitas kakehan sing kuwat, torsi rem gedhe.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Gunakake karo hoist chain listrik kanggo nambah efficiency karya.Aplikasi Electric Hoist Trolley iku ekstensif.Iku digunakake digunakake ing pabrik utama, warehouses, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, bangunan, cetakan hardware lan panggonan liyane kanggo ngangkat utawa loading lan unloading barang. . The Electric Hoist Trolley uga bisa digunakake kanggo ngangkat obyek abot kanggo nggampangake karya utawa ndandani mesin gedhe.Swara kerja sing kurang, kapasitas kakehan kuwat, torsi rem gedhe.


Spesifikasi Produk

Kapasitas Rated

Model No.

Daya KW

Kacepetan Pindhah m/min

NW/G.W. KG

Packing ukuran CM

0.5T

PX-0.5

0.12

11 utawa 21

20/23

43*28*27

1T

PX-01

0.4

11 utawa 21

40/44

55*35*25

2T

PX-02

0.4

11 utawa 21

50/54

55*36*27

3T

PX-03

0.75

11 utawa 21

58/63

56*35*33

5T

PX-05

0.75

11 utawa 21

80/85

61*44*35

 

Fitur lan Aplikasi


Salah sawijining keuntungan utama saka Electric Hoist Trolley yaiku gampang digunakake. Troli dilengkapi panel kontrol pangguna-loropaken sing ngidini sampeyan nyetel kacepetan angkat lan arah kanthi gampang. Iki nggampangake operator kanggo maneuver lan posisi beban kanthi tepat ing papan sing dibutuhake, ngirit wektu lan tenaga.

Fitur gedhe liyane saka Electric Hoist Trolley yaiku daya tahan lan awet. Troli kasebut dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi lan dirancang kanggo nahan kahanan kerja sing paling angel. Iki ndadekake investasi biaya-efektif sing bakal tahan nganti pirang-pirang taun lan nyedhiyakake kinerja angkat sing dipercaya.



Electric Hoist Trolley digunakake sacara wiyar ing pabrik-pabrik utama, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, bangunan, cetakan hardware lan panggonan liyane kanggo ngangkat utawa mbukak lan mbongkar barang.


Detail Produk

Diprodhuksi dening baja berkualitas tinggi kanthi permukaan sing dilapisi bubuk, Electric Hoist Trolley duweni kauntungan saka kekuatan dhuwur, tahan panas, tenacity dhuwur.

Electric Hoist TrolleyElectric Hoist Trolley

Electric Hoist Trolley ngangkat ring kanggo mesthekake sampeyan tansah aman nalika operate.

Electric Hoist TrolleyElectric Hoist Trolley







Hot Tags: Trolley Hoist Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan