Ngarep > Kabar > Warta industri

Wolung Panyebab Kesalahan Umum lan Solusi Kerekan Listrik

2022-08-10

Ing proses nggunakakehoist listrik, mesthi ana sing gagal. Kanggo nambah operasi sing aman saka hoist listrik, penanganan pas wektune lan akurat saka macem-macem gagal ing operasi wis dadi bagéyan penting saka construction lan produksi. Digabungake karo pengalaman instalasi lan pangopènan, panyebab sawetara kesalahan umum hoists listrik dianalisis kanthi rinci.

2 Ton Electric Chain Hoist

1. Hoist listrik ora bisa digunakake sawise mencet saklar wiwitan
Alesan utama yaiku hoist listrik ora bisa digunakake amarga voltase kerja sing dirating ora nyambung. Umumé, ana telung kahanan:
(1). Ora ana listrik. Apa sistem sumber daya ngirim daya menyang sumber daya hoist listrik, iku umume dites karo test pen.
(2). Kekurangan fase. Perkakas listrik sirkuit utama lan kontrol hoist rusak, sirkuit pedhot utawa kontak kurang, sing uga bakal nyebabake mundhut fase motor hoist ora bisa digunakake kanthi normal. Ing kasus iki, sirkuit utama lan kontrol kudu didandani. Pasokan daya motor telung fase ora ana fase lan motor kobong, utawa motor hoist dumadakan nganggo listrik, nyebabake cilaka. Motor hoist kudu dicopot saka saluran listrik, mung sirkuit utama lan kontrol sing didhukung, banjur saklar wiwitan lan mandeg jogged. , Priksa lan nganalisa kahanan kerja saka peralatan listrik lan sirkuit kontrol, ndandani utawa ngganti piranti listrik utawa sirkuit sing rusak, lan ngonfirmasi maneh drive mung nalika dikonfirmasi manawa sirkuit utama lan kontrol ora ana kesalahan.
(3). Tegangane sithik banget. Tegangan ing terminal motor saka hoist luwih saka 10% luwih murah tinimbang voltase dirating, lan torsi wiwitan motor cilik banget, supaya hoist ora bisa ngangkat barang lan ora bisa digunakake. Nalika mriksa, gunakake multimeter utawa voltmeter kanggo ngukur voltase ing terminal input motor.
2. Gangguan abnormal dumadi nalika hoist listrik mlaku
Akeh kesalahan hoist listrik, kayata kesalahan peralatan kontrol, motor utawa reducer, asring diiringi swara ora normal. Lokasi, tingkat lan nada swara kasebut beda-beda gumantung saka panyebab kesalahan kasebut. Nalika overhauling, ngrungokake lan ndeleng liyane. Sampeyan bisa nggunakake utawa miturut karakteristik swara fault kanggo nemtokake posisi swara, lan nemokake lan ndandani fault.
(1). Swara ora normal ana ing daur ulang kontrol, lan swara "hum" dipancarake. Umumé, kontaktor rusak (kayata kontak kontak AC sing kurang, tingkat voltase sing ora konsisten, inti magnetik macet, lan sapiturute), ngatasi kontaktor sing rusak kudu diganti yen ora bisa didandani. Sawise perawatan, gangguan kasebut bakal diilangi dhewe.
(2). Yen motor ndadekake gangguan ora normal, iku kudu langsung mandegake kanggo mriksa apa motor mlaku ing phase siji, utawa yen prewangan wis rusak, tengah poros saka kopling ora bener, lan "nyapu" lan bentet liyane bakal. njalari motor bising ora normal. Nada lan nada iku beda. Sajrone operasi siji-phase, kabeh motor emits biasa "hum" swara sing fluctuates kuwat lan banjur ora pati roso; lan nalika bantalan rusak, bakal cedhak karo bantalan, (Teknologi Listrik Ngarep www.dgjs123.com) diiringi swara. Nalika poros kopling ora sejajar, utawa motor rada kesapu, kabeh motor ngetokake swara "hum" sing dhuwur banget, sing diiringi swara sing cetha lan kasar saka wektu kanggo wektu. Ing tembung, miturut prabédan swara, goleki fault, nindakake pangopènan item-by-item, lan mulihake kinerja normal saka motor. Nalika fault motor ora ditangani, dilarang nggunakake hoist.
(3). Swara ora normal saka reducer, lan reducer rusak (kayata kekurangan minyak pelumas ing reducer utawa bantalan, nyandhang utawa karusakan gear, karusakan bantalan, lan sapiturute), ing wektu iki, mesin kudu mandheg kanggo mriksa. Apa lenga lubricating ditambahake sadurunge digunakake, lan apa lenga lubricating diganti ajeg sak nggunakake, yen ora lubricated minangka dibutuhake, reducer ora mung gawé gedhe banget "humming" swara, nanging uga gedhe banget nyandhang utawa karusakan kanggo Gir lan bantalan.
3. Nalika rem, ing mandeg ngusapake kadohan ngluwihi syarat kasebut
Nalika hoist listrik digunakake kanggo dangu, ring brake nyandhang kakehan, kang nyuda meksa spring brake lan nyuda pasukan rem. Solusi kanggo nyetel bolt brake utawa ngganti ring brake.
4. Obyek abot munggah menyang mid-air lan ora bisa diwiwiti maneh sawise mandheg.
Pisanan, priksa manawa voltase sistem sithik banget utawa fluktuasi gedhe banget. Yen mengkono, mung miwiti maneh sawise voltase bali menyang normal; ing tangan liyane, mbayar manungsa waé kanggo lack of phase sak operasi saka motor telung phase, lan iku ora bisa diwiwiti sawise mandeg. Ing wektu iki, perlu kanggo mriksa Jumlah fase daya.
5. ora bisa mandheg utawa isih ora mandheg menyang posisi watesan
Iki jenis kahanan umume kontak saka contactor gandheng. Nalika saklar mandeg dipencet, kontak kontaktor ora bisa dicopot, motor diuripake kaya biasane, lan hoist ora mandheg; nalika tekan posisi watesan, yen limiter gagal, hoist ora parking. Ing kasus iki, langsung mateni daya supaya hoist mandheg kanthi paksa. Sawise parkir, ndandani kontaktor utawa limiter. Yen karusakan serius lan ora bisa didandani, kerekan listrik miniatur kudu diganti.
6. Motor ora bisa diwiwiti tanpa kesalahan ing sirkuit
Sajrone construction ing mangsa, utamané sawise salju, motor isih ora bisa miwiti tanpa fault ing sirkuit. Alasane ring brake mati beku. Solusine yaiku mbukak tutup motor lan cungkil motor nganggo linggis supaya bisa muter kanthi bebas.
7.tali kawat mung bisa munggah mudhun.
Alasane yaiku yen pembatas perjalanan rusak, lan kerekan listrik rantai pembatas perjalanan kudu diganti.
Liwat analisis kesalahan umum lan solusi kerekan listrik, personel pangopènan kerekan ngerti ngendi arep miwiti inspeksi nalika ngatasi kesalahan, lan nambah efisiensi pangopènan. Kajaba iku, uga menehi operator cara kanggo ngatasi masalah ing situs
8. munggah suhu motor dhuwur banget
Kaping pisanan, sampeyan kudu mriksa manawa hoist wis overloaded. Overloading bakal nyebabake motor dadi panas. Overloading jangka panjang bakal ngobong motor; yen motor ora overloaded, nanging isih panas, sampeyan kudu mriksa apa prewangan motor rusak; sampeyan uga kudu mriksa apa motor bisa digunakake miturut sistem kerja sing diwènèhaké, sing uga nyebabake motor dadi panas. Salah sawijining alasan yaiku kudu kerja kanthi ketat karo sistem kerja motor nalika digunakake. Nalika motor mlaku, longkangan brake cilik banget lan ora rampung disengaged, asil ing gaya gesekan gedhe. Gesekan lan panas uga padha karo nambah beban tambahan, sing nyuda kacepetan motor, lan arus mundhak lan dadi panas. Ing wektu iki, mandheg nggarap lan miwiti maneh. Nyetel reresik rem.