Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara milih hoist listrik sing bener?

2022-11-28

Ing industri ngangkat, ana macem-macem jiniskerekan listrik, kayata CD1 wire rope electric hoist, DHP chain electric hoist, miniatur electric hoist lan explosion-proof electric hoist. Sanajan tujuan kerja hoist listrik padha, skenario panggunaan macem-macem jinis hoists listrik beda-beda, mula kepiye carane milih hoist listrik sing cocog kanggo skenario sing beda-beda?

Ing babagan rega, amarga hoist listrik chain luwih rentan kanggo dawa unsur beban-bearing tinimbang hoist listrik tali kawat, bakal ana "watesan" kanggo kapasitas ngangkat tartamtu lan daya motor, kang chain elektrik. hoist digunakake. Iki nggunakake hoist listrik tali kawat, sing luwih larang regane.

Ngelingi tata letak hoist listrik, yen hoist listrik kudu digantung ing pancing, hoist chain listrik umume digunakake. Amarga chain saka jinis ikikerekan listrikbakal tansah metu saka posisi sing padha tanpa pamindahan lateral, lan posisi stabil lan imbang ing beban, supaya ora obliquely tatu amarga ayunan saka tali baja kaya kabel hoist listrik. .

Ngelingi voltase, yen customer milih akerekan listrikcocok kanggo nggunakake ing voltase 220V kluwarga, banjur padha kudu milih hoist listrik miniatur.