Ngarep > Kabar > Warta industri

Ringkesan sawetara kesalahan umum saka hoist listrik

2022-01-21

Antarane kabeh jinis mesin angkat, crane girder tunggal listrik,kerekan listrikkreteg kreteg, listrik hoist gantry crane, etc kabeh nggunakakekerekan listrikminangka mekanisme hoisting saka mesin hoisting. Saliyane mekanisme lumampah saka mobil gedhe lan cilik lan pasukan utama lan komponen, hoist listrik rawan gagal minangka mekanisme ngangkat.

1, contactor rawan kanggo adhesion lan Gagal.
2, rem conical lan poros rem rotor motor rawan distorsi lan retak.
Sajrone ngangkat lan ngedhunake hoist listrik, bakal ana operasi jogging bola-bali, rem kerucut bakal dibukak lan ditutup kanthi kerep, lan rem bakal bola-bali kena torsi wiwitan lan torsi rem, sing rawan lemes lan retak. Sawise poros rem retak, torsi rem ora bisa ditularake menyang reel, lan barang-barang abot diangkat dening mesin angkat kanthikerekan listrikminangka organisasi hoisting bakal tiba ing efek saka gravitasi.
3. Nalika limiter dhuwur hoisting saka machinery hoisting gagal utawa contactor hoisting ing kabinèt electrical kontrol macet lan diblokir, mekanisme hoisting bakal tansah mbukak munggah, asil ing liwat-hoisting, lan grup pancing tekan reel, nyebabake reel kanggo deform. . Reel disambungake karo poros output reducer liwat meshing gear, lan poros output reducer gampang retak ing efek impact. Yen reel mung diganti nalika proses ndandani, lan poros output saka reducer ora dicenthang lan operasi diterusake, retak saka poros output saka reducer bakal nimbulaké obyek abot kanggo geser mudhun.

4, iku Gagal utawa karusakan saka macem-macem piranti pangayoman safety saka mesin hoisting, kayata Gagal saka limiter dhuwur ngangkat, Gagal saka limiter bobot ngangkat, Gagal limiter travel saka organisasi lumampah cart, etc.