Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane nggunakake stacker manual

2022-02-11

Manual penumpuknuduhake macem-macem kendharaan penanganan roda kanggo mbukak lan mbongkar, numpuk, numpuk lan transportasi barang palletized.
nyopir
Sadurunge nyopir kendaraan, priksa kondisi kerja rem lan stasiun pompa, lan priksa manawa baterei wis kebak. Tahan joystick nganggo tangan loro lan meksa kendaraan alon-alon nyopir menyang kargo sing digunakake. Yen sampeyan pengin mandheg, gunakake rem tangan utawa rem sikil kanggo mungkasi kendaraan
Discharge
(1) Tansah garpu jejeg ing beting, nyedhaki beting kasebut kanthi teliti, lan lebokake menyang ngisor pallet
(2) Mbalikpenumpuksupaya garpu metu saka palet
(3) Angkat garpu menyang dhuwur sing dibutuhake, alon-alon pindhah menyang palet sing arep dibongkar, lan ing wektu sing padha mesthekake yen garpu bisa gampang mlebu pallet lan barang kasebut ana ing posisi garpu sing aman
(4) Angkat garpu nganti palet diangkat saka rak
(5) Mundur alon-alon ing saluran
(6) Mudhunake kargo alon-alon lan priksa manawa garpu ora ndemek alangan sajrone proses mudhun. Cathetan: Sajrone ngangkat kargo, operasi setir lan rem kudu alon lan ati-ati.
Numpuk
(1) Tansah barang kurang lan nyedhaki rak kanthi ati-ati
(2) Angkat barang menyang ndhuwur bidang rak
(3) Alon-alon maju, mandheg nalika barang ana ing ndhuwur rak, lebokake palet ing titik iki lan perhatikan manawa garpu ora ngetrapake kekuwatan ing rak ing ngisor barang kanggo mesthekake yen barang kasebut ana ing posisi sing aman
(4) Mbalik alon-alon lan mesthekake yen palet ana ing posisi sing bebas lan mantep

(5) Mudhunake garpu menyang posisi ngendipenumpukbisa lelungan