Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur saka stacker

2022-02-16

Stackernuduhake crane khusus sing nggunakake garpu utawa rod senar minangka piranti njupuk kanggo njupuk, transportasi lan tumpukan ing warehouses, workshop, etc. Iku piranti panyimpenan.
Ingpenumpuknduweni ciri ing ngisor iki:
1. Efisiensi kerja sing dhuwur
Stacker minangka peralatan khusus kanggo gudang telung dimensi. Nduwe kecepatan penanganan sing dhuwur lan kecepatan akses kargo, lan bisa ngrampungake mlebu lan metu saka gudang ing wektu sing cendhak. Kacepetan mlaku maksimum ingpenumpukbisa tekan 500m/min.
2. Ngapikake panggunaan gudang
Stacker dhewe cilik ing ukuran, bisa operate ing lane karo jembaré cilik, lan cocok kanggo operasi racking tingkat dhuwur, kang bisa nambah tingkat pemanfaatan saka gudang.
3. jurusan otomatisasi dhuwur
Ingpenumpukbisa dikontrol kanthi jarak jauh, lan proses operasi ora mbutuhake intervensi manual, kanthi otomatisasi lan manajemen sing gampang.
4. stabilitas apik

Stacker nduweni linuwih dhuwur lan stabilitas apik nalika digunakake.