Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo Nginstal Stacker

2022-02-16

Pancegahan kanggo nginstalpenumpuk
Ing gudang telung dimensi, ingpenumpukminangka salah sawijining peralatan penting lan bagean inti saka gudang telung dimensi. Mulane, kita kudu njupuk instalasi serius. Mung nalika dipasang ing papan kasebut bisa nggedhekake peran lan ngladeni gudang telung dimensi. .
Kanggo penumpuk, bisa diinstal kanthi rong cara:
Sakabèhé hoisting: pisanan klumpukne balok ndhuwur lan ngisor lan kolom bebarengan, lan banjur hoist ingpenumpuklan muter 910 derajat sadurunge angkat menyang dalan.
Pisah hoisting: Gunakake alat hoisting kanggo hoist kolom, banjur sambungake kolom lan balok ngisor karo bolts liwat mekanisme lumampah. Ndandani platform kargo, angkat kolom, sambungake karo balok ngisor, lan pungkasane nyambungake balok ndhuwur karo kolom.
Sajrone proses instalasi sakapenumpuk, kita kudu nggatekake sawetara perkara, khususe:
(1) Panggonan instalasi tartamtu kudu dilindhungi undhang-undhang. Yen karya iki ora rampung uga ing tataran awal, ingpenumpukkudu diinstal nalika beting wis setengah diinstal, lan banjur terus kanggo nginstal barang.
(2) Nalika kolom disambungake menyang balok, balok ngisor kudu didhukung lan didandani nganggo jack, lan liya-liyane, lan balok kudu dipasang nganggo tali hemp kanggo nyegah kolom saka tipping.
(3) Nalika nyambungake karo bolts, nggunakake kunci kanggo tightening, lan torsi sing dibutuhake kudu ditemtokake miturut gambar. Sawise ngencengi, lan ngukur macem-macem data, rekam.
penumpuk