Ngarep > Produk > Pengangkat Meja > Tabel Lifter Pallet
Tabel Lifter Pallet
  • Tabel Lifter PalletTabel Lifter Pallet
  • Tabel Lifter PalletTabel Lifter Pallet
  • Tabel Lifter PalletTabel Lifter Pallet
  • Tabel Lifter PalletTabel Lifter Pallet
  • Tabel Lifter PalletTabel Lifter Pallet

Tabel Lifter Pallet

Pallet Lifter Table minangka peralatan angkat vertikal khusus sing digunakake kanggo tugas ing dhuwur ing njero ruangan lan ing njaba ruangan. Aplikasi serbaguna nyakup macem-macem industri, ngidini tugas kayata pangopènan peralatan, instalasi mekanik ing njero ruangan lan njaba, uga pangopènan bangunan, stasiun, dermaga, jembatan, balai, lan tanduran.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Peralatan iki nduweni sawetara fitur utama: Nggampangake ngangkat beban sing abot. Nduwe struktur sing entheng nanging kuwat. Keamanan sing ditingkatake kanthi rong rem. Nggunakake pompa sing diimpor saka Eropa kanggo kinerja sing optimal. Dilengkapi baterei sing berkualitas tinggi. Kalebu pangisi daya otomatis kanggo ditambahake. penak.


 

Spesifikasi Produk

Jinis

HG150

HG300

HG350

HG500

Kapasitas Muatan

150 kg

300 kg

350 kg

500kg

Dhuwur maksimal

720 mm

900 mm

1300 mm

900 mm

Min. Dhuwur

280 mm

280 mm

350 mm

280 mm

Ukuran Tabel

815 * 500 * 50 mm

815 * 500 * 50 mm

910 * 500 * 50 mm

910 * 500 * 50 mm

Jumlah Stroke Pedal Kaki kanggo Tekan Dhuwur Max

≤20

≤30

≤40

≤30

Bobot Selt

45 kg

80 kg

106 kg

86 kg

 

Fitur lan Aplikasi


Tabel Pallet Lifter nduweni desain novel lan pangguna-loropaken, nawakake fleksibilitas lan penak ing macem-macem tugas penanganan. Utamane digunakake kanggo loading, unloading, nangani, lan numpuk tong minyak Taman ing pabrik, workshop, warehouse, lan setelan depot lenga, iku unggul ing nangani bahan ing lokakarya kimia lan pangan. Sifat adaptasi kasebut ngluwihi muatan lan unloading bobot sing efisien, kerja bareng karo silinder hidraulik kanggo ningkatake efisiensi kerja lan nyuda intensitas tenaga kerja, dadi mesin penanganan multi-tujuan sing cocog kanggo ngangkat barang abot.

Karakteristik utama kalebu kesesuaian kanggo transportasi jarak adoh, pilihan kanggo nambah footboards lan piranti protèktif, construction entheng kanggo pumping gampang, lan desain caster unik njamin safety. Desain gagang ergonomis njamin kenyamanan operator sajrone operasi.

Tabel Pallet Lifter nawakake macem-macem opsi sistem wiwitan - pedal lan kontrol tangan - nggawe operasi langsung. Nyedhiyakake macem-macem pilihan model kaya garpu tetep lan seluler, sikil jaran biasa lan salib, becik kanggo panggunaan gudang, tampilan barang eceran, lan ekstraksi ing supermarket.

Dibangun saka baja kekuatan dhuwur kanthi desain sing aman lan dipercaya, meja pengangkat iki kalebu fitur safety kaya katup safety sing dibangun lan silinder sing disegel kanthi lengkap. Sistem hidrolik kontrol manual njamin operasi gampang, dilengkapi roda panuntun nilon kanggo nyuda beban fisik ing operator lan nglindhungi roda beban. Desain pompa hidraulik sing unik cocog karo operasi bongkar muat baris perakitan, njaga dhuwur sing cocog nalika menehi kenyamanan ergonomis kanggo operator.



Pallet Lifter TablePallet Lifter TablePallet Lifter TablePallet Lifter Table



 






Hot Tags: Tabel Lifter Pallet, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.