Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Tuas > Blok Tuas 1,5 Ton
Blok Tuas 1,5 Ton
  • Blok Tuas 1,5 TonBlok Tuas 1,5 Ton
  • Blok Tuas 1,5 TonBlok Tuas 1,5 Ton
  • Blok Tuas 1,5 TonBlok Tuas 1,5 Ton
  • Blok Tuas 1,5 TonBlok Tuas 1,5 Ton
  • Blok Tuas 1,5 TonBlok Tuas 1,5 Ton

Blok Tuas 1,5 Ton

Lever Block 1.5 Ton1 minangka rantai hoist jinis ratchet kanthi kapasitas angkat 1,5 ton lan dhuwur angkat 5 kaki / 1,5 meter. Iki nduweni rantai diameter 7.1mm sing kuat kanthi rong pancing putar, saben dilengkapi kait pengaman kanggo penanganan sing aman. Blok tuas iki nduweni pancing abot kanthi kekuatan dhuwur 360 derajat sing nduduhake resistensi sing apik banget kanggo mlengkung sanajan nganggo kekuwatan sing alon. Iki kalebu kunci pas ndhuwur lan ngisor sing bisa diatur, diiringi kunci gear kanggo fleksibilitas tambahan. Desaine ngidini pangaturan gampang ing posisi netral supaya cocog karo syarat angkat tartamtu.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Lever Block 1.5 Ton1 minangka rantai hoist jinis ratchet sing dirancang kanggo ngangkat kanthi kapasitas 1.5 ton lan jarak angkat 5 kaki / 1.5 meter. Nerangake karo rong pancing putar sing nampilake kait safety lan rantai diameter 7.1mm sing kuat. Blok tuas iki nampilake pancing abot 360 derajat sing tahan lama sing njaga kekuwatane sanajan ing pasukan mlengkung alon. Iku kalebu wrenches ndhuwur lan ngisor luwes kanggo nggunakake Versatile. Kajaba iku, nyedhiyakake kunci gear lan ngidini pangaturan sing trep ing posisi netral yen dibutuhake.



Spesifikasi Produk

Model

VA0.25

VA0.5

VA0.75

VA1

VA1.5

VA2

VA3

VA6

Kapasitas    t

0.25

0.5

0.75

1

1.5

2

3

6

Angkat Standar    m

1

1.5

1.5

1.5

1.5

1.5

1.5

1.5

Mlaku nguji muatan    t

0.375

0.75

1.13

1.5

2.25

3

4.5

9

Jarak minimal antarane pancing

 

 

325

335

380

380

480

620

Dibutuhake upaya kanggo ngangkat beban maksimal N

 

 

140

140

220

220

320

3404

Diameter rantai muatan   mm

4

5

6

6

8

8

10

10

Bobot net kg

 

 

7

7.5

11

12

21

31

Bobot ekstra saben meter saka angkat ekstra cm

 

 

0.92

0.92

1.6

1.6

2.4

4.8


Fitur lan Aplikasi


Digawe saka rantai baja paduan sing awet, lever Block 1.5 Ton chain hoist nduweni rem beban mekanik sing dibangun lan kalebu pulley puller, gear, lan rong pancingan mata putar kanthi kait. Versatility ndadekake pilihan sing apik kanggo panggunaan portabel ing bengkel, garasi, pabrik, lan macem-macem setelan.

Dirancang kanggo gudang, toko mobil, situs konstruksi, lan lingkungan operasi sing padha, kerekan iki njamin aman ngangkat beban abot nganti 1,5 ton, kanthi efisien ngangkat obyek nganti dhuwur 5 kaki ing ndhuwur lemah. Kapasitas sing bisa diadaptasi saka 0.25T nganti 6T, nawakake fleksibilitas ing macem-macem aplikasi kanthi ruang kepala sing dibutuhake minimal. Hoist kasebut nggabungake sistem rem pawl ganda otomatis lan pandhuan rantai, njamin operasi rantai sing lancar lan aman. Rol bantalan bantalan beban sing didhukung kalebu kanggo nyegah abrasi lan njamin operasi angkat sing lancar. Kanggo jaminan safety, hoist lever ngalami tes sing ketat - tes statis kaping papat kapasitas, dene tes mlaku ditindakake kanthi kapasitas 1,5 kaping siji. Hoist wis rampung karo lukisan otomotif kanggo Rampung lumahing awet.



Detail Produk

1. Aman, dipercaya lan awet nggunakake. Kinerja apik banget lan pangopènan minimal.
Volume cilik, bobot entheng lan ukuran portabel.
Lever Block 1.5 Ton
2..Narik tangan lan efisiensi dhuwur. Tampilan atraktif kanthi struktur majeng.
Lever Block 1.5 Ton
3.. Build-in mechanical load brake.Two putar pancing karo safety latches
Lever Block 1.5 Ton
4.G80 Chain digawe saka baja paduan khusus sing khusus
Lever Block 1.5 Ton
5.Drop palsu kooks kanggo njamin kualitas unggul lan safety





Hot Tags: Blok Tuas 1.5 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan