Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Listrik > Semi Electric Pallet Jack
Semi Electric Pallet Jack
  • Semi Electric Pallet JackSemi Electric Pallet Jack
  • Semi Electric Pallet JackSemi Electric Pallet Jack
  • Semi Electric Pallet JackSemi Electric Pallet Jack
  • Semi Electric Pallet JackSemi Electric Pallet Jack
  • Semi Electric Pallet JackSemi Electric Pallet Jack

Semi Electric Pallet Jack

Semi Electric Pallet Jack, uga diakoni minangka kendaraan industri, nduweni fungsi minangka alat penanganan logistik sing utamané digunakake kanggo mindhah barang. Peralatan iki, asring diarani minangka jack palet semi-listrik, beroperasi minangka kendaraan tanpa trek sing dirancang khusus kanggo nangani, mbukak, mbukak, lan numpuk barang ing macem-macem papan bisnis. Iku mbuktekaken mupangati kanggo tugas nglibatno loading, unloading, lan penanganan materi antarane stasiun, dermaga, bandara, warehouses, situs construction, yard kargo, lan lokasi padha mbutuhake gerakan efisien lan tepat barang.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Semi Electric Pallet Jack dilengkapi roda nyopir sing diimpor lan sistem rem cakram sing dipercaya, nyedhiyakake daya sing kuat lan kemampuan maneuver sing gampang. Nduweni baterei kanthi kapasitas dhuwur lan efisiensi dhuwur sing njamin operasi lengkap, lengkap karo meter tampilan tingkat pangisian daya lan indikator weker voltase rendah kanggo panggunaan tanpa gangguan.

Kanthi desain tugas abot lan struktur kompak, produk iki nawakake lapangan operasional sing wiyar, nyukupi standar en1757-1: 2001 kanggo jaminan kualitas. Nalika digunakake, sistem elektro-hidrolik kanthi efisien ngangkat lan nyuda barang sing dimuat ing garpu sing dipasang ing bolongan tray.

Dibandhingake karo penanganan manual, nggunakake jack pallet iki bisa nyuda biaya penanganan langsung liwat 25%. Iku nambah kapasitas unit nangani, ngurangi wektu nangani nalika nyilikake karusakan item lan ngedongkrak tingkat sukses produk. Iki uga ngidini tumpukan sing luwih dhuwur, ngoptimalake panggunaan ruang nalika nyuda ketegangan tenaga kerja lan nambah kahanan kerja. Operator hidraulik semi-listrik serbaguna iki minangka alat bantu sing penting kanggo nangani materi, nyedhiyakake operasi sing nyaman kanggo sapa wae amarga desain ergonomis. Fitur safety kalebu klip gagang plastik, tiller sing dilapisi seng, kursi perlindungan tugas berat sing dipasang ing silinder pompa, lan tong silinder forklift sing dilapisi krom. Katup kontrol tingkat rendah lan katup kebanjiran njamin operasi sing aman, dene bantalan sing disegel ing roda fleksibel - digawe saka nilon lan karet sing tahan nyandhang - nyumbang kanggo gerakan lancar lan nyuda resistensi rolling.



Spesifikasi Produk

Model

EV200

Kapasitas (kg)

1500kg / 2500kg

Min. Fork dhuwur (mm)

75/80

Dhuwur garpu maksimum (mm)

200/190

Setir (mm)

180

Roda garpu (mm)

80*70

Fork Length (mm)

1200

Ukuran Fork (mm)

160/1200

jembaré kabèh (mm)

550/685

Radius puteran (mm)

1445/1515

Kacepetan obah, mbukak / mbongkar (m / s)

5.3/5.8

Kapasitas baterei

Lithium 48V 12A/48V 15A

Daya Motor (w)

500w/700w

Bobot baterei (kg)

4,5 kg

Total bobot (kg)

95 kg


Fitur lan Aplikasi

Jack pallet semi listrik yaiku peralatan penanganan logistik sing nduweni peran nangani barang. Kendaraan nangani, uga dikenal minangka kendharaan industri, yaiku kendharaan tanpa trek kanggo nangani, mbukak lan mbongkar lan numpuk barang ing perusahaan. Kendaraan iki cocok kanggo mbukak, mbongkar lan nangani ing stasiun, dermaga, bandara, gudang, situs konstruksi, lapangan barang lan panggonan liyane.Semi electric pallet jack yaiku forklift semi listrik dual-tujuan kanthi fungsi bongkar muat lan short- jarak transportasi barang. Nduwe karakteristik operasi sing nyaman, stabilitas sing dhuwur, operasi sing gampang, swara sing sithik, ora ana polusi, tingkat kegagalan sing sithik, struktur sing kompak, transportasi sing fleksibel, operasi sing gampang lan radius puteran cilik. Iki digunakake kanthi akeh ing panyimpenan, logistik, penanganan lan papan liyane


rincian produk

Semi Elactric Pallet Jack duwe motor brushless 1000W. Kanthi daya kuwat, Semi Elactric Pallet Jack bisa gampang menek slope karo mbukak 1.5T.

Semi Electric Pallet Jack

Kontrol cerdas nangani, kontrol cerdas kacepetan penyu nangani, rem elektronik luwih sensitif. Semi Elactric Pallet Jack Details wis layar elektronik kanggo nampilake daya, kang luwih trep lan cepet nggunakake.

Semi Electric Pallet Jack

Plat baja sing kandel. Awak Semi Elactric Pallet Jack wis thickened lan dikuwataké. Ora ana masalah karo narik telung ton barang ing dhasar sing rata. Nduweni beban super.

Semi Electric Pallet Jack

Pompa tuang integral. Silinder lenga tuang terpadu, aman lan kuat. Urip layanan sing dawa, bisa ngilangi kekurangan bocor lenga.

Semi Electric Pallet Jack










Hot Tags: Semi Electric Pallet Jack, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan