Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Listrik > Walkie Pallet Jack
Walkie Pallet Jack
  • Walkie Pallet JackWalkie Pallet Jack
  • Walkie Pallet JackWalkie Pallet Jack
  • Walkie Pallet JackWalkie Pallet Jack
  • Walkie Pallet JackWalkie Pallet Jack
  • Walkie Pallet JackWalkie Pallet Jack

Walkie Pallet Jack

Walkie Pallet Jack minangka operator kargo listrik sing beroperasi liwat daya baterei, nggampangake gerakan ing jarak sing cendhak. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem setelan kayata bengkel, gudang, dermaga, stasiun, lan lapangan barang, minangka alat sing efisien kanggo ningkatake produktivitas lan nyuda tenaga kerja.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Walkie Pallet Jack gumantung ing daya baterei kanggo mindhah lan transportasi kargo irit liwat jarak cendhak. Digunakake kanthi ekstensif ing bengkel, gudang, dermaga, stasiun, lan lapangan kargo, kanthi nyata nyumbang kanggo nambah produktivitas lan nyuda tenaga kerja.

Dibangun kanggo tahan kahanan sing ketat, Walkie Pallet Jack direkayasa kanggo tahan guncangan sing terus-terusan, entri lan metu palet sing kerep, owah-owahan arah sing tiba-tiba, lan lingkungan sing tantangan.

Nampilake motor AC sing kuat, kotak gear wesi, gear heliks, lan bantalan taper, jack pallet iki njamin kinerja lan stabilitas sing kuat. Gagang aluminium cor, dikuwatake karo anyaman struktural, menehi kekuwatan lan daya tahan maksimal, saengga cocog kanggo operasi ing ruang sing terbatas.




Spesifikasi Produk

Truk palet listrik EV800

Merk

HUGO

Model

EV800

Kapasitas beban sing dirating kg

2000

Jarak tengah beban mm

600

Dhuwur garpu minimal mm

75/80

Roda ngarep Sedheng  mm

210/70

Roda mburi mm

80/60

Dhuwur ngangkat maksimum mm

200

Dhuwur maksimum / minimal saka posisi drive mm

770/1254

Sakabèhé dawa mm

1664/1714

Dawane garpu mm

1200

Ukuran garpu mm

160/1200

Sakabèhé garpu jembaré mm

550/685

Urip baterei kebak  menit

480

Wektu ngisi daya  menit

520

Radius puteran mm

1445/1515

Kacepetan mlaku, dimuat / dibongkar

4/5.5

baterei

48v/20A

Bobot baterei kg

25

Bobot (karo baterei) kg

220

Daya motor w

1000

 

Fitur lan Aplikasi

Walkie Pallet Jack nggunakake motor listrik kanggo nyurung lan nyetel garpu, kanthi nyata nyuda tenaga fisik sing dibutuhake kanggo operasi kasebut. Fitur iki mbisakake gerakan lancar ing jarak sing luwih dawa lan ngidini maneuver ing permukaan sing miring kaya jubin sing miring utawa ramp. Disebut minangka jack pallet listrik utawa jack pallet walkie, piranti sing didhukung iki nyepetake loading, ngangkat, lan transportasi beban ing jarak sing adoh dibandhingake karo jack pallet sing dioperasikake kanthi manual utawa didhukung daya. Sumber daya motor yaiku baterei sing bisa diisi ulang.

Walkie Pallet Jack

1. Desain awak sing cerdas, kapasitas muat dhuwur;

Walkie Pallet Jack

2. Munggah lan mudhun, motor mimpin Cost-efektif Trep lan ngirit tenaga sak operasi;

Walkie Pallet Jack

3. Pegangan multi-fungsi nyaman lan aman

Walkie Pallet Jack

4. Baterei standar, siap digunakake kanthi ngisi daya, pangisi daya sing trep lan bebas pangopènan;

Walkie Pallet Jack

5. Aksesoris kinerja dhuwur, Garpu mawa beban sing kandel




Hot Tags: Walkie Pallet Jack, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan