Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Hidrolik > Jack Hydraulic 20 Ton
Jack Hydraulic 20 Ton
  • Jack Hydraulic 20 TonJack Hydraulic 20 Ton
  • Jack Hydraulic 20 TonJack Hydraulic 20 Ton
  • Jack Hydraulic 20 TonJack Hydraulic 20 Ton
  • Jack Hydraulic 20 TonJack Hydraulic 20 Ton
  • Jack Hydraulic 20 TonJack Hydraulic 20 Ton

Jack Hydraulic 20 Ton

Jack Hydraulic 20 Ton, alat angkat dhasar kanthi dhuwur ngangkat winates, nawakake struktur kompak, kinerja stabil, lan mekanisme ngunci dhewe, saengga digunakake kanthi akeh. Nanging, kekurangane dumunung ing dhuwur ngangkat sing diwatesi lan kacepetan ngangkat sing relatif alon. Jack iki kalebu komponen penting kayata kamar lenga, pompa lenga, ruang panyimpenan lenga, piston, engkol, katup lenga, lan bagean integral liyane sing dibutuhake kanggo operasi.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Jack Hydraulic 20 Ton, diarani jack hidrolik, nggunakake plunger utawa silinder hidrolik kanggo ngangkat. Diklasifikasikake minangka piranti angkat langsung, kalebu ing kategori peralatan angkat sing gampang, kalebu kerekan lan blok. Jack iki utamané dirancang kanggo ngangkat obyek abot, nampilaken struktur prasaja, desain entheng, lan portability kanggo ease saka gerakan. Ing kategori iki, ana rong jinis utama: tujuan umum lan Jack Hydraulic 20 Ton khusus. Jacks tujuan umum cocok kanggo macem-macem tugas ngangkat sing mbutuhake dhuwur ngangkat sing relatif kurang.


Spesifikasi produk

Model

Ngangkat WT

Min.H

Ngangkat.H

Maks H

Net WT

GR.WT.

Jumlah

Paket

Pangukuran

20’ Wadhah

JTFJ-A050101

2

125

175

300

6.5

7.5

1

Kasus pukulan

45*22.5*14.5

2400

JTFJ-A050102

2

125

175

300

6.5

7

1

kothak werna

43*20*13.5

2600

JTFJ-A050103

2

135

200

335

7.5

8.5

1

Kasus pukulan

48*23.3*15.5

1900

JTFJ-A050103

2

135

200

335

7.5

8

1

kothak werna

45,5 * 20 * 14,5

2100

JTFJ-A050105

2

135

200

335

8.5

9.5

1

Kasus pukulan

48*23.3*15.5

1900

JTFJ-A050106

2

135

200

335

8.5

9

1

kothak werna

45,5 * 21 * 14,5

2100

JTFJ-A050107

2

135

215

350

9.5

11

1

Kasus pukulan

53*23.0*15.0

1500

JTFJ-A050108

2

135

215

350

9.5

10

1

kothak werna

50.5*21*15.0

1900

JTFJ-A050114

1.5

125

175

300

7

8

1

Kasus pukulan

45*22.5*14.5

2400

JTFJ-A050115

1.5

125

175

300

7

7.5

1

kothak werna

43*20*13.5

2600

 

fitur lan aplikasi

Aplikasi serbaguna 20 Ton Hydraulic Jacks ngliwati macem-macem industri kayata pangopènan listrik, perbaikan jembatan lan kapal, angkat abot, pemukiman pondasi, lan proyek konstruksi kayata dalan gedhe lan ril. Jacks iki digunakake ing pangaturan mekanik, disassembly peralatan, lan liya-liyane. Kanggo operate, sampeyan kudu nyambungake konektor cepet pompa tangan menyang ndhuwur lan pilih posisi sing dikarepake. Ngencengi sekrup saluran minyak ing pompa miwiti proses ngangkat. Kanggo ngedhunake rod piston kanthi aman, roda tangan pompa minyak manual kudu rada longgar kanthi arah jarum jam, supaya silinder lenga ngeculake tekanan kanthi bertahap. Ati-ati penting kanggo ngindhari kacepetan mudhun sing mbebayani. Nalika ngangkat barang abot, dhukungan tambahan kudu ditrapake kanthi cepet. Wigati dimangerteni manawa jacks listrik kanthi tekanan ultra-dhuwur, gedhe-tonnage ora bisa digunakake minangka struktur pendukung ing kahanan apa wae.


rincian produk

20 Ton Hydraulic Jack dilengkapi casters baja gedhe lan casters puteran, operasi luwih trep, pegawe nyimpen. Casters cahya uga luwih gampang kanggo mindhah lan transportasi.

 20 Ton Hydraulic Jack

Jack Hidrolik 20 Ton nganggo struktur rangka baja sing dilas lan wis diolah kanthi nyegah karat kanggo ndawakake umur layanan jack.

 20 Ton Hydraulic Jack

20 Ton Hydraulic Jack tray kanggo tray karet, bisa èfèktif nyegah bobot saka Mudhun saka tray, nambah faktor safety.

 20 Ton Hydraulic Jack

Jack Hydraulic 20 Ton tundhuk karo standar manufaktur ANSI / ASME & CE / GS lan minangka produk ekspor sing berkualitas tinggi.








Hot Tags: Jack Hydraulic 20 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan