Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Hidrolik > Jack Hidrolik 3 Ton
Jack Hidrolik 3 Ton
  • Jack Hidrolik 3 TonJack Hidrolik 3 Ton
  • Jack Hidrolik 3 TonJack Hidrolik 3 Ton
  • Jack Hidrolik 3 TonJack Hidrolik 3 Ton
  • Jack Hidrolik 3 TonJack Hidrolik 3 Ton
  • Jack Hidrolik 3 TonJack Hidrolik 3 Ton

Jack Hidrolik 3 Ton

Hydraulic Jack 3 Ton kasedhiya ing macem-macem jinis, kalebu pneumatik, listrik, hidrolik, lan versi mekanik, kanthi jack hidrolik lan mekanik sing paling umum digunakake. Jack iki serves kanggo ngganti ban serep kendaraan, menehi penak kanggo ngganti ban nalika ing dalan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hydraulic Jack 3 Ton bisa uga ora dimangerteni kabeh wong. Nalika sawetara pracaya iku utamané digunakake ing construction, versatility ngluwihi pemahaman sing. Jinis jack iki nemokake aplikasi sing nyebar ora mung ing konstruksi nanging uga ing tugas pangopènan lan skenario ngangkat abot, nyedhiyakake kekuwatan sing signifikan kanggo macem-macem tujuan.

Kaping pisanan, umume digunakake ing pangopènan kendaraan kaya ganti ban. Saben mobil biasane duwe jack ing bagasi kanggo tujuan iki. Jacks iki utamané jinis rak, saéngga gampang tightening lengen kanggo ngangkat kendaraan. Nanging, nalika ngangkat mobil, ati-ati penting supaya ora ngrusak bagean sing rapuh utawa nyebabake deformasi sasis mobil.

Sareh, Hydraulic Jacks, kalebu 3 Ton versi, muter peran wigati ing heavy ngangkat ngendi kekuatan manungsa piyambak bisa uga ora cukup. Macem-macem jinis, kayata jacks hidraulik utawa tipis, nyukupi kabutuhan sing beda-beda. Jacks tipis, utamane, nyedhiyakake keluwesan ing ruang sing terbatas lan efisien banget kanggo ngangkat beban sing abot.

Pungkasan, ana jinis khusus sing diarani jack inti, sing dirancang kanggo nggedhekake balok tulangan. Sing kalebu komponen kaya silinder tension, piston tekanan ndhuwur, spring, lan silinder tekanan ndhuwur, jack iki mbantu nyelarasake lan ndandani bar baja, mbuktekake efektif ing aplikasi balok tulangan.



 

Spesifikasi

Gunakake

Jack Mobil

Jinis

Jack Hidrolik

Sertifikasi

SGS

Panggonan Asal

Cina

Jeneng merek

dalang

Garansi

12 wulan

jeneng produk

garage jack

kapasitas

3 t

dhuwur min

130 mm

Ngangkat dhuwur

360 mm

Dhuwur maks

490 mm

ukuran

622 * 232 * 172 mm

Bobot

26 kg

warna

kuning

TIME pangiriman

7-15 dina

 

Rincian

Jalan raya, jembatan, metalurgi, pertambangan, terowongan slope, kontrol sumur lan proteksi mesin teknik lan konstruksi peralatan dhasar.

Hydraulic Jack 3 TonHydraulic Jack 3 TonHydraulic Jack 3 TonHydraulic Jack 3 Ton


(1). Cocog kanggo ndandani mobil & truk lan ganti ban lan panggunaan garasi.

(2). Ketemu utawa ngluwihi syarat ANSI / CE.

(3). Piranti bypass nglindhungi saka over-pumping kanggo operasi sing luwih aman.

(4). Katup safety sing dibangun nyedhiyakake proteksi kakehan.

(5). Konstruksi baja tugas abot nyedhiyakake daya tahan jangka panjang.

(6). Kastor baja gedhe lan kastor putar kanggo gampang maneuver.

(7). Bobot entheng kanggo mobilitas lan transportasi sing gampang.

(8). Kabeh konstruksi pigura baja sing dilas kanthi lengen dhukungan wesi kanthi finish tahan karat kanggo umur alat sing dawa.





 



Hot Tags: Hydraulic Jack 3 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan