Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Listrik Winch Hoist > 220V Cilik Electric Hoist Winch
220V Cilik Electric Hoist Winch
  • 220V Cilik Electric Hoist Winch220V Cilik Electric Hoist Winch

220V Cilik Electric Hoist Winch

Sampeyan bisa yakin tuku Winch Hoist Listrik 220V sing disesuaikan saka kita. Ditawakake ing macem-macem konfigurasi sing nyakup kapasitas angkat saka 8 ton nganti 600 ton, solusi iki cocog kanggo para pelanggan sing golek fungsi tugas abot, posisi beban sing tepat, utawa operasi otomatis kanthi otomatis. Becik kanggo beban lan operasi sing abot ing lingkungan ruang kepala sing diwatesi, iki minangka perwakilan kemajuan teknologi ing industri manufaktur crane. Diakoni kanggo inovasi, kreasi terobosan iki wis entuk pirang-pirang paten.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Yiying minangka pimpinan profesional China220V Cilik Electric Hoist WinchProdusèn karo kualitas dhuwur lan rega cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Solusi iki nduweni kemampuan sing kuat, desain sing kompak lan entheng, tekanan roda minimal, distribusi beban sing rata, lan stabilitas sing konsisten sajrone operasi. Aplikasi kasebut kalebu macem-macem industri kalebu nggawe kertas, ngasilake listrik, sampah-menyang-energi, baja, petrokimia, lan metalurgi. Kauntungan sing ditawakake kalebu produktivitas sing luwih apik, biaya pangopènan sing suda, umur crane sing luwih dawa, lan investasi sing digedhekake, sing pungkasane menehi nilai tambah kanggo para pelanggan.

A 220V kerekan listrik cilik winchnuduhake piranti angkat listrik sing dirancang kanggo operate ing sistem listrik 220 volt. Biasane kompak lan portabel, winch kerekan iki cocog kanggo aplikasi ngangkat sing luwih entheng lan menehi kepenak didhukung dening stopkontak listrik 220V standar. Asring digunakake kanggo tugas kayata ngangkat lan ngedhunake beban ing bengkel, garasi, utawa setelan industri skala cilik ing ngendi beban sing luwih entheng kudu digerakake kanthi vertikal. Keperluan ukuran lan voltase sing luwih cilik ndadekake pilihan praktis kanggo kahanan sing ora mbutuhake kemampuan ngangkat sing luwih abot, nyedhiyakake gampang digunakake lan kepenak kanggo macem-macem operasi ngangkat tugas ringan.

Spesifikasi Produk

Ora.

PENGGUNAAN

Tegangan (V)

Daya input (w)

Kapasitas (kg)

Kacepetan ngangkat (m/min)

dhuwur ngangkat (m)

DR-590100100

Pancing tunggal

220V/50Hz

480

100

10

10/12/20/30

dobel pancing

200

5

5/6/10/15

DR-590100101

Pancing tunggal

220V/50Hz

540

125

10

10/12/20/30

dobel pancing

250

5

5/6/10/15

DR-590100102

Pancing tunggal

220V/50Hz

600

150

10

10/12/20/30

dobel pancing

300

5

5/6/10/15

DR-590100103

Pancing tunggal

220V/50Hz

950

200

10

10/12/20/30

dobel pancing

400

5

5/6/10/15

DR-590100104

Pancing tunggal

220V/50Hz

1020

250

10

10/12/20/30

dobel pancing

500

5

5/6/10/15

DR-590100105

Pancing tunggal

220V/50Hz

1200

300

10

10/12/20/30

Pancing tunggal

600

5

5/6/10/15

DR-590100106

Pancing tunggal

220V/50Hz

1300

400

10

10/12/20/30

dobel pancing

800

5

5/6/10/15

DR-590100107

Pancing tunggal

220V/50Hz

1600

500

10

10/12/20/30

dobel pancing

990

5

5/6/10/15

DR-590100108

Pancing tunggal

220V/50Hz

1250

350

10

10/12/20/30

dobel pancing

700

5

5/6/10/15

DR-590100109

Pancing tunggal

220V/50Hz

1800

600

10

10/12/20/30

dobel pancing

1200

5

5/6/10/15


Detail Produk

220V Cilik Electric Hoist Winchnduweni kaluwihan saka struktur prasaja, instalasi trep lan ukuran cilik. Nggunakake listrik fase siji minangka sumber daya lan bisa dioperasikake ing omah kanthi 220 v.

Electric Winch 220v

Watesan piranti, kontrol tatanan hoist, watesan pangayoman, nglindhungi ngalih saka karusakan

Electric Winch 220v

Electric Winch 220v nggunakake Anti rotasi tali kawat, daya bantalan kuwat, ora patah

Electric Winch 220v

Pendinginan ganda, cangkang pendingin aluminium, kipas putar kecepatan tinggi 8 bilah

Electric Winch 220v

Kabeh motor kabel tembaga duwe umur layanan sing luwih dawa lan kinerja sing luwih stabil

Electric Winch 220v

Gagang kasebut anti banyu lan bisa disesuaikan kanggo ngalih mandeg darurat

Electric Winch 220v





Hot Tags: 220V Winch Hoist Listrik Cilik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.