Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Listrik Winch Hoist > Winch Listrik 240v Kab
Winch Listrik 240v Kab
  • Winch Listrik 240v KabWinch Listrik 240v Kab
  • Winch Listrik 240v KabWinch Listrik 240v Kab
  • Winch Listrik 240v KabWinch Listrik 240v Kab
  • Winch Listrik 240v KabWinch Listrik 240v Kab
  • Winch Listrik 240v KabWinch Listrik 240v Kab

Winch Listrik 240v Kab

Electric Winch 240v minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing nggunakake mekanisme drum kanggo angin tali kawat baja utawa rantai kanggo ngangkat utawa narik barang abot. Biasane diarani winch. Piranti serbaguna iki bisa ngangkat barang abot kanthi vertikal, horisontal, utawa miring. Winches umume dadi telung kategori: winch manual, Winch Listrik, lan winch hidrolik.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Winch Listrik 240v bisa dadi piranti angkat mandiri utawa nggabungake menyang macem-macem sistem mesin kanggo aplikasi kayata ngangkat, konstruksi dalan, lan angkat tambang. Pemanfaatan utamane kalebu situs konstruksi, proyek sumber daya banyu, operasi kehutanan, situs pertambangan, pelabuhan, lan dermaga kanggo angkat material lan penarik datar.

Peralatan serbaguna iki bisa digunakake ing pirang-pirang industri kritis kalebu pelabuhan, pembangkit listrik, produksi baja, galangan kapal, petrokimia, operasi pertambangan, jaringan sepur, proyek konstruksi, fasilitas metalurgi, pangolahan kimia, manufaktur otomotif, mesin plastik, sistem kontrol industri, dalan gedhe, transportasi gedhe-gedhe, dhukungan pipa, tunneling slope, pangopènan poros, misi penyelamat laut, proyek teknik laut, konstruksi infrastruktur bandara, jembatan, penerbangan, usaha aerospace, uga ing arena lan industri penting liyane. Iki uga umum digunakake ing sistem mekanik kanggo macem-macem inisiatif pembangunan infrastruktur.



Spesifikasi Produk

Model

1T

2T

3T

5T

Dirating voltase

240V/380V

240V/380V

240V/380V

240V/380V

Kacepetan ngangkat (m/min)

16/8

16/8

16/8

16/8

Daya Motor (kw)

1.5

3

4.5

7.5

Liftng dhuwur

30-100

30-100

30-100

30-100

Sakabèhé dawa

800

830

950

1100

diameteripun tali kawat

8

11

13

15


Fitur lan Aplikasi


Electric Winch 240v minangka piranti serbaguna sing bisa digunakake kanthi mandiri utawa nggabungake kanthi lancar menyang macem-macem persiyapan mesin kanggo tugas kayata ngangkat, konstruksi dalan, lan angkat tambang. Kesuwur amarga operasi sing ramah pangguna, kapasitas gulung tali sing akeh, lan gampang maneuver, winch iki nemokake aplikasi sing wiyar. Utamane, Electric Winch 240v digunakake ing spektrum industri kalebu konstruksi, proyek sumber banyu, operasi kehutanan, situs pertambangan, lan dermaga. Fungsi utamane kalebu ngangkat materi utawa penarik datar, nyukupi kabutuhan macem-macem ing sektor kasebut.


 

Rincian

Dasar sing kandel, daya tahan lan safety sing dhuwur, penguatan lan linuwih sakabèhé

Gunakake motor tembaga Murni, karo isi tembaga gedhe, daya luwih cukup, nggunakake rotor conical nggedhekake

Remot kontrol kelas industri, daya penetrasi sing kuat, sinyal stabil, jarak sing bisa dikontrol dawa

Electric Winch 240vElectric Winch 240vElectric Winch 240v









Hot Tags: Winch Listrik 240v, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.