Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai > 3 Ton Manual Chain Block Hoist
3 Ton Manual Chain Block Hoist
  • 3 Ton Manual Chain Block Hoist3 Ton Manual Chain Block Hoist

3 Ton Manual Chain Block Hoist

3 Ton Manual Chain Block Hoist uga disebut fairy hoist, chain hoist, chain hoist, chain hoist, hand hoist, lan manual hoist. Chain hoists umume nggunakake piring gesekan ratchet rem siji-cara, kang bisa brake otomatis ing mbukak, lan pawl engages karo rodha ratchet ing tumindak spring kanggo nggawe rem bisa aman.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Standar dhuwur sing wis ditetepake wiwit wiwitan lan tetep nganti saiki wis entuk reputasi sing padhet lan mbantu kita narik akeh pelanggan lan bakat anyar.3 Ton Manual Chain Block Hoistuga disebut fairy hoist, chain hoist, chain reversing, bobot abot, manual hoist. Iku cocok kanggo ngangkat short-distance saka peralatan cilik lan barang. Chain Block 3 Ton Bobot angkat umume ora luwih saka 10T, maksimal bisa nganti 20T, lan dhuwur ngangkat umume ora luwih saka 6m. Bahan cangkang kerekan rantai yaiku baja paduan berkualitas tinggi, kuwat lan tahan nyandhang, lan kinerja safety sing dhuwur. Nalika hoist tangan ngangkat obyek abot munggah, ing3 Ton Manual Chain Block Hoistlan sprocket tangan diputer searah jarum jam, lan zipper tangan ditarik counterclockwise nalika sudo, jog brake dipisahake saka brake pad, rodha ratchet isih ing tumindak pawl, lan limang untu batang dawa Drive ngangkat. sprocket kanggo mbukak ing arah ngelawan, supaya lancar ngangkat obyek abot.


Spesifikasi Produk

Model

HSZ1T

HSZ1.5

HSZ2T

HSZ3T

HSZ5T

HSZ10T

Kapasitas   t

1

1.5

2

3

5

10

Dhuwur ngangkat standar m

2.5

2.5

2.5

3

3

3

Kekuwatan beban lengkap

250

265

335

372

360

380

Bobot tambahan saben meter (kg)

1.6

1.9

2.2

3.0

4.6

9.6


produkFitur lan Aplikasi

3 Ton Manual Chain Block Hoistdigunakake kanthi wiyar lan bisa ditrapake ing gudang, situs konstruksi, pabrik lan lingkungan liyane, nanging kerekan rantai uga duwe syarat tartamtu kanggo lingkungan sing digunakake.

1. Yen Chain Block 3 Ton kiwa ing lingkungan asam-alkali kanggo dangu, iku bakal gampang corrode struktur chain hoist.

2. Yen Chain Block 3 Ton ing lingkungan tumoto lan mbledug, chain hoist gampang ditutupi karo bledug lan lenga. Lingkungan panggunaan chain hoist sing ora apik bakal mengaruhi kinerja hoist chain kasebut. Umumé, kerekan rantai cocok kanggo digunakake ing lingkungan sing garing, kanthi suhu moderat lan pH sing kurang ing udhara.

3. Yen papan diwatesi, sampeyan bisa milih sing cocog3 Ton Manual Chain Block Hoisting pasar. Contone, hoist chain anti-karat bisa digunakake ing asam lan alkalin gas lan lingkungan Cairan. Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, kerekan rantai saya tambah apik, sing bisa nyukupi papan sing ditrapake pelanggan ing kahanan sing beda-beda.


produkRincian

3 Ton Manual Chain Block Hoistnduweni karakteristik safety lan linuwih, gampang pangopènan, efisiensi mechanical dhuwur, gaya tarik cilik gelang, bobot entheng, gampang kanggo nindakake, katon ayu, ukuran cilik, lan kekiatan. Cocog kanggo pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, dermaga, gudang, lsp. Nginstal mesin lan barang ngangkat, utamane kanggo operasi ruangan lan non-powered, nuduhake kaunggulane.
Bagéan utama hoist chain digawe saka baja paduan. Rantai kasebut nggunakake rantai angkat kanthi kekuatan dhuwur 800Mpa. Materi umume 20M2. Rantai punika frekuensi medium quenched lan panas-dianggep, kurang nyandhang lan anti-karat; pancing kekuatan dhuwur, materi umume baja campuran, palsu Desain pancing striking njamin ngangkat alon kanggo nyegah kakehan; iku tundhuk karo standar safety CE Eropah

Tambah bukaan pancing lan gunakake kahanan kerja sing luwih akeh. Pancingan ndhuwur lan ngisor digawe saka bahan campuran berkualitas tinggi, lan wis diproses kanthi termal, saengga ora bakal rusak nalika kakehan.

Chain Block 3 Ton

Rantai ngangkat digawe saka baja campuran berkualitas tinggi, kanthi rotasi sing tepat lan kekuatan dhuwur

Chain Block 3 Ton

Tutup tangan nganggo proses curling khusus, sing nambah kekuatan lan miringake tangan ing wektu tanpa nyebabake jamming.

Chain Block 3 Ton




Hot Tags: 3 Ton Manual Chain Block Hoist, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.