Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai > Blok Rantai 5 Ton
Blok Rantai 5 Ton
  • Blok Rantai 5 TonBlok Rantai 5 Ton
  • Blok Rantai 5 TonBlok Rantai 5 Ton
  • Blok Rantai 5 TonBlok Rantai 5 Ton
  • Blok Rantai 5 TonBlok Rantai 5 Ton
  • Blok Rantai 5 TonBlok Rantai 5 Ton

Blok Rantai 5 Ton

Chain Block 5 Ton minangka solusi ngangkat lan angkat sing serbaguna lan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nggawe karya sampeyan luwih efisien, luwih aman lan kurang abot. Kanthi desain kasar, kontrol pangguna-loropaken, lan fitur safety paling dhuwur, sampeyan bisa ngandelake blok rantai iki kanggo ngrampungake tugas kanthi bener.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Chain Block 5 Ton minangka solusi ngangkat lan angkat sing serbaguna lan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nggawe karya sampeyan luwih efisien, luwih aman lan kurang abot. Kanthi desain kasar, kontrol pangguna-loropaken, lan fitur safety paling dhuwur, sampeyan bisa ngandelake blok rantai iki kanggo ngrampungake tugas kanthi bener. desain sing bisa ndhukung nganti 5 ton bobot. Iki tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngangkat lan ngangkat beban abot tanpa kudu kuwatir babagan safety utawa kinerja. Desain berkualitas tinggi ndadekake mitra sing bisa dipercaya ing pirang-pirang kahanan amarga nggampangake mekanisme angkat sing luwih lancar lan luwih aman.


Spesifikasi Produk

Model

HS-VN

1/2

HS-VN 1

HS-VN11/2

HS-VN2

HS-VN3

HS-VN5

HS-VN10

HS-VN20

Kapasitas (T)

0.5

1

1.5

2

3

5

10

20

Lift standar (T)

2.5

2.5

2.5

2.5

3

3

3

3

Beban tes mlaku (T)

7.5

15

22.5

30

45

77

150

300

Min, jarak antarane kait (mm)

270

317

399

414

465

636

798

890

Usaha sing dibutuhake kanggo ngangkat beban maksimal (N)

231

309

320

360

340

414

414

828

Jumlah baris mbukak chain tiba

1

1

1

1

2

2

4

8

Diameter rantai beban

6

6

8

8

8

10

10

10


Fitur lan Aplikasi


Dibangun kanggo tahan, blok chain iki diprodhuksi karo bahan berkualitas tinggi kanggo njamin kekiatan lan linuwih. Konstruksi baja sing kuat njamin umur sing dawa, tegese sampeyan ora kudu kuwatir yen bakal diganti. Blok chain iki dirancang kanggo nggawe karya luwih gampang, luwih aman lan luwih efisien.

Apa sampeyan kerja ing bengkel pabrik, lokasi pertambangan, operasi pertanian, teknik tenaga, konstruksi bangunan, angkat kargo, utawa bongkar muat kendaraan, blok rantai iki wis dijamin sampeyan. Kanthi kinerja sing serba guna, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka akeh fitur kanggo mbantu sampeyan ngrampungake tugas kanthi cepet lan efisien.



Detail Produk

Chain Block 5 Ton Manganese steel pancing karo gesper safety kanggo nyegah item saka tiba nalika karya

Chain Block 5 Ton

Chain Block 5 Ton Compact sprocket, slot Gamelan lan ora chain, Gamelan lan luwih trep kanggo nggunakake

Chain Block 5 Ton

Rantai baja mangan, titik las sing kuwat, kuwat lan awet, ora gampang pecah
Lumahing rante dipoles, dipoles, digodhog, lan disemprotake. Urip luwih dawa

Chain Block 5 Ton

Cangkang baja paduan, wangun klasik, awet

Chain Block 5 Ton






Hot Tags: Blok Rantai 5 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.