Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai > 5 ton Chain Block Listrik
5 ton Chain Block Listrik
  • 5 ton Chain Block Listrik5 ton Chain Block Listrik

5 ton Chain Block Listrik

5ton Chain Block Electric minangka mesin hoist manual sing gampang digunakake, gampang digawa, uga dikenal minangka "chain hoist" utawa "chain reverse". Cocog kanggo angkat peralatan cilik lan barang-barang cilik, lan ditondoi kanthi struktur kompak lan kekuwatan narik tangan cilik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ana akeh skenario lan industri sing ditrapake kanggo5 ton Chain Block Listrik, kalebu bengkel pabrik, situs pertambangan, operasi pertanian, teknik tenaga, konstruksi bangunan, angkat kargo, bongkar muat kendaraan, lan liya-liyane. Fitur utama yaiku bisa digunakake ing udara terbuka utawa ing lingkungan tanpa daya. Ing5 ton Chain Block Listrikgerakane ngiwa lan nengen ing kreteg kreteg siji-girder, kren kantilever, lan trek monorel kanggo ngangkat lan ngangkut barang. Saliyane digunakake piyambak, uga bisa digunakake ing kombinasi karo macem-macem jinis crane monorel kanggo mbentuk troli transportasi sing dicet tangan.


Spesifikasi Produk

Model

HS-VN

1/2

HS-VN 1

HS-VN11/2

HS-VN2

HS-VN3

HS-VN5

HS-VN10

HS-VN20

Kapasitas (T)

0.5

1

1.5

2

3

5

10

20

Lift standar (T)

2.5

2.5

2.5

2.5

3

3

3

3

Beban tes mlaku (T)

7.5

15

22.5

30

45

77

150

300

Min, jarak antarane kait (mm)

270

317

399

414

465

636

798

890

Usaha sing dibutuhake kanggo ngangkat beban maksimal (N)

231

309

320

360

340

414

414

828

Jumlah baris mbukak chain tiba

1

1

1

1

2

2

4

8

Diameter rantai beban

6

6

8

8

8

10

10

10


Fitur Produk lan Aplikasi

Ana akeh skenario lan industri sing ditrapake kanggo5 ton Chain Block Listrik, kalebu bengkel pabrik, situs pertambangan, operasi pertanian, teknik tenaga, konstruksi bangunan, angkat kargo, bongkar muat kendaraan, lan liya-liyane. Fitur utama yaiku bisa digunakake ing udara terbuka utawa ing lingkungan tanpa Operasi pasokan listrik.
Ana akeh jinis Chain Block 5 Ton Saliyane ing lingkungan normal sing hoists chain conventional bisa nangani, kayata skenario khusus: ora sparks, kebakar lan pemandangan mbledhos diijini, banjur bledosan-bukti Chain Block 5 Ton kudu digunakake, kang bisa digunakake kanthi akeh Kanggo bebaya geni lan bledosan potensial ing petroleum, petrokimia, stasiun bensin, depot minyak, produksi gas, industri kimia, industri militer, tenaga listrik, pertambangan, elektronik, sepur, lsp.
Ing lingkungan mbebayani. Sajrone operasi, gesekan lan tabrakan produk ora bakal ngasilake sparks mekanik, sing bisa nyegah kacilakan geni kanthi efektif lan njamin keamanan properti lan personel.


Detail Produk

5 ton Chain Block ListrikPancing baja mangan kanthi gesper safety kanggo nyegah barang tiba nalika kerja

Chain Block 5 Ton

5 ton Chain Block ListrikSprocket kompak, slot Gamelan lan ora chain, Gamelan lan luwih trep kanggo nggunakake

Chain Block 5 Ton

5 ton Chain Block ListrikRantai baja mangan, titik las sing kuwat, kuwat lan awet, ora gampang pecah
Lumahing rante dipoles, dipoles, digodhog, lan disemprotake. Urip luwih dawa

Chain Block 5 Ton

5 ton Chain Block ListrikCangkang baja paduan, wangun klasik, awet

Chain Block 5 Ton


Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka Institut produsen hoist sing disertifikasi. Iki tegese kita minangka salah sawijining panyedhiya peralatan hoist sing unggul ing industri. Kita dipercaya lan menehi nilai sing luar biasa.
Shanghai Yiying Crane machinery Company pasokan5 ton Chain Block Listrik.iku sing paling populer ing Asia, Amerika lan Kanada, Iku ayu, kuwat lan awet.we janji Chain Block 5 Ton babar pisan 2 taun.lan kabel tangan iku warterproofed,lan kita saestu welcome treaders saindhenging donya gabung ing kita.



Shanghai Yiying Crane Machinery Companysiap nyedhiyakake Blok Chain kualitas paling apik kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

Kanggo rincian kontak 24 jam kaya ing ngisor iki:

Ponsel: + 86-13331211844

Telpon: + 86-21-24209726

Fax: + 86-21-24209726

Email: sales6@yiyinggroup.com

Hot Tags: 5ton Chain Block Electric, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.