Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Mini Electric Hoist Kab > 110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch
110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch
  • 110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch

110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch saka pabrik kita. Kanthi motor sing kuat lan tali kawat sing awet, kerekan listrik iki nawakake kapasitas angkat sing akeh lan efisiensi kerja sing apik banget. Iki minangka pitulung sing apik kanggo kabeh tugas angkat sampeyan, janji bakal dadi asisten sing dipercaya ing operasi sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk



Sampeyan bisa ngaso njamin kanggo tuku110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winchsaka pabrik kita. Hoist listrik iki serbaguna, nemokake aplikasi ing macem-macem industri kayata pabrik, dermaga, gudang, situs konstruksi, manufaktur mobil, sepur, lan liya-liyane, nyedhiyakake kemampuan kanggo ngangkat obyek saka macem-macem wujud lan ukuran. Seamlessly nggabungake karo peralatan ngangkat beda kaya kolom siji, kolom tembok, lan crane kanggo nambah adaptasi. Disorot dening remot kontrol kabel, hoist iki mbisakake operasi ngangkat sing aman lan trep. Remot kabel sing ditambahi ngidini pangguna ngontrol fungsi ngangkat lan ngedhunake saka kadohan, njamin safety sajrone operasi. Kajaba iku, remot kasebut nduweni tombol mandeg darurat kanggo nyegah operasi peralatan kanthi cepet, nyegah kacilakan dadakan.

Spesifikasi Produk

Model

PA200

PA250

PA300

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

480

510

600

Kapasitas (kg)

100/200

125/250

150/300

Kacepetan ngangkat (m/min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

3 mm

3 mm

3 mm

Wektu kerja

30 min

30 min

30 min

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

38.5*29.5*24cm

2 PCS/CTN


G.W.

22-23 kg

2 PCS/CTN



Model

PA400

PA500

PA600

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

950

1020

1200

Kapasitas (kg)

200/400

250/500

300/600

Kacepetan urip (m / min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

4 mm

4 mm

4,5 mm

Wektu kerja

1-2 jam

1-2 jam

2-3 jam

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

45*32.5*27cm

2 PCS/CTN


G.W.

31.5kg 2PCS/CTN

32,5 kg

33,1 kg


Model

PA700

PA800

PA1000

PA1200

instruksi

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Daya Motor (W)

1250

1300

1600

1800

Kapasitas (kg)

350/700

400/800

500/990

600/990

Kacepetan ngangkat (m/min)

8/4

8/4

8/4

8/4

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

5 mm

5 mm

6 mm

6 mm

Wektu kerja

2-3 jam

2-3 jam

3-4 jam

3-4 jam

kelas IP

40

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

B

Ukuran Paket (mm)

45*32.5*27cm 2PCS/CTN

56*25*32.5cm 1 PCS/CTN

G.W.

36 kg

2 PCS/CTN

30kg 1 PCS/CTN

30.5 1PCS/CTN



Detail Produk

Digawe kanggo gamblang lan ease saka nggunakake, ing110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winchdirancang kanthi apik. Padha nggabungake mekanisme mandeg otomatis sing dipicu dening baffle watesan, njamin operasi mandheg nalika melu, nambah safety. Kajaba iku, fitur safety mandheg motor hoist yen tali kawat obah ing arah mbalikke. Desain pancing winch nampung beban dinamis lan statis, kompatibel karo pasokan listrik 110V / 220V kluwarga liwat kabel listrik plug-in sing trep. Salajengipun, kapabilitas rotasi 360° hoist hook nambah kemampuan adaptasi lan migunani.







Hot Tags: 110V Electric Hoist Winch Portable Electric Winch, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.