Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Mini Electric Hoist Kab > Winch Listrik Ringan 110v
Winch Listrik Ringan 110v
  • Winch Listrik Ringan 110vWinch Listrik Ringan 110v
  • Winch Listrik Ringan 110vWinch Listrik Ringan 110v
  • Winch Listrik Ringan 110vWinch Listrik Ringan 110v
  • Winch Listrik Ringan 110vWinch Listrik Ringan 110v
  • Winch Listrik Ringan 110vWinch Listrik Ringan 110v

Winch Listrik Ringan 110v

The Lightweight Electric Winches 110v, uga diarani minangka hoists listrik sipil, teka ing rong kategori utama: jinis tetep lan operasi. Hoists serbaguna iki mahir kanggo macem-macem kahanan, bisa kanthi gampang ngangkat beban ing sangisore 1000 kg. Efektivitas tartamtu ditampilake ing bangunan dhuwur, ing ngendi ngangkat barang abot saka lantai ngisor perlu. Ditondoi dening struktur langsung, proses instalasi langsung, desain kompak lan olahan, hoists iki operate seamlessly nggunakake listrik siji-phase minangka sumber daya sing.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


The Lightweight Electric Winches 110v gumunggung kacepetan ngangkat luar biasa nganti 10m / min, nampilaken wiwitan dirancang dawa tali kawat 12m (kanthi dawa customizable kasedhiya). Utamane, winches iki nggabungake susunan pancing ganda sing luwih maju, kanthi signifikan ningkatake kapasitas angkat hoist listrik miniatur. Ngoperasikake sumber daya sipil 220V, winch iki cocog banget kanggo aplikasi sipil saben dinten, jalur produksi industri, lan skenario logistik barang.



Spesifikasi Produk

Model

PA200

PA250

PA300

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

480

510

600

Kapasitas (kg)

100/200

125/250

150/300

Kacepetan ngangkat (m/min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

3 mm

3 mm

3 mm

Wektu kerja

30 min

30 min

30 min

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

38.5*29.5*24cm

2 PCS/CTN


G.W.

22-23 kg

2 PCS/CTN



Model

PA400

PA500

PA600

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

950

1020

1200

Kapasitas (kg)

200/400

250/500

300/600

Kacepetan urip (m / min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

4 mm

4 mm

4,5 mm

Wektu kerja

1-2 jam

1-2 jam

2-3 jam

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

45*32.5*27cm

2 PCS/CTN


G.W.

31.5kg 2PCS/CTN

32,5 kg

33,1 kg


Model

PA700

PA800

PA1000

PA1200

instruksi

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Daya Motor (W)

1250

1300

1600

1800

Kapasitas (kg)

350/700

400/800

500/990

600/990

Kacepetan ngangkat (m/min)

8/4

8/4

8/4

8/4

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

5 mm

5 mm

6 mm

6 mm

Wektu kerja

2-3 jam

2-3 jam

3-4 jam

3-4 jam

kelas IP

40

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

B

Ukuran Paket (mm)

45*32.5*27cm 2PCS/CTN

56*25*32.5cm 1 PCS/CTN

G.W.

36 kg

2 PCS/CTN

30kg 1 PCS/CTN

30.5 1PCS/CTN


Fitur lan Aplikasi


Minangka hoist listrik sing canggih, Winches Listrik Ringan 110v wis nemokake aplikasi ekstensif ing persiyapan industri modern kayata jalur produksi lan perakitan, transportasi logistik, manufaktur mesin, elektronik, otomotif, galangan kapal, perakitan benda kerja, lan zona industri teknologi tinggi. Utamane, ing ruang sing terbatas kaya gudang, dermaga, area penanganan bahan, lan ruang kerja sing sempit, kinerja sing luar biasa katon apik.

Iki minangka alat dhukungan sing luar biasa kanggo crane jib kolom lan tembok, nambah kemampuan ngangkat kanthi signifikan. Kanthi tampilan sing menarik, desain sing wicaksana, gampang instalasi, output swara minimal, lan rekaman trek safety lan linuwih, wis dadi pokok ing macem-macem setelan kalebu pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, pusat blanja, persiyapan desain interior. , lan hub transportasi.



Detail Produk


The Lightweight Electric Winches 110v digawe kanthi apik kanggo kesederhanaan lan pangguna-loropaken. Winches iki dilengkapi mekanisme mandeg otomatis: nalika baffle watesan melu limiter, operasi mandheg kanthi otomatis. Kajaba iku, yen tali kawat diangkat ing arah mbalikke, motor hoist mandheg operasi kanthi otomatis minangka langkah safety.

Desain pancing winches iki nawakake versatility, katering kanggo skenario loading dinamis lan statis. Padha kompatibel karo sumber daya 110V/220V kluwarga, nampilaken kabel daya plug-in kanggo nggunakake effortless. Kajaba iku, kemampuan rotasi 360 ° hoist hook nambah kepenak lan adaptasi.





Hot Tags: Winch Listrik Ringan 110v, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.