Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Mini Electric Hoist Kab > Hoist Listrik Angkutan Pelabuhan
Hoist Listrik Angkutan Pelabuhan
  • Hoist Listrik Angkutan PelabuhanHoist Listrik Angkutan Pelabuhan
  • Hoist Listrik Angkutan PelabuhanHoist Listrik Angkutan Pelabuhan
  • Hoist Listrik Angkutan PelabuhanHoist Listrik Angkutan Pelabuhan
  • Hoist Listrik Angkutan PelabuhanHoist Listrik Angkutan Pelabuhan
  • Hoist Listrik Angkutan PelabuhanHoist Listrik Angkutan Pelabuhan

Hoist Listrik Angkutan Pelabuhan

Harbour Freight Electric Hoist, uga dikenal minangka hoist listrik sipil, kasedhiya ing jinis tetep lan operasional, dirancang kanggo ngangkat beban nganti 1000 kg. Utamane praktis kanggo ngangkat barang abot ing bangunan dhuwur saka lantai ngisor. Direkayasa kanggo standar internasional ing produksi lan desain, hoist iki prioritas safety nalika digunakake. Sink panas motor nduweni struktur wesi, kanthi signifikan nambah daya tahan. Hoist listrik miniatur entuk kacepetan ngangkat nganti 10m / min, kanthi tali kawat wiwitane disetel kanthi dawane 12m (dawa sing bisa disesuaikan). Hoist iki dilengkapi desain dobel pancing sing canggih, kanthi signifikan nambah kapasitas angkat. Makaryakke ing sumber daya sipil 220V, dadi cocog banget kanggo panggunaan sipil saben dinten, jalur produksi industri, logistik barang, lan macem-macem aplikasi liyane.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hoist listrik miniatur, tambahan kontemporer kanggo hoists listrik, nemokake aplikasi ekstensif ing macem-macem sektor industri. Iki digunakake ing jalur produksi modern, mesin perakitan, lan transportasi logistik ing industri sing kalebu manufaktur mesin, elektronik, mobil, galangan kapal, lan zona teknologi tinggi. Fleksibilitas kasebut sumunar ing operasi gudang, kerja dermaga, penanganan materi ing ruang sing terbatas, lan tugas perakitan. Kerekan iki sampurna nglengkapi crane jib kolom lan tembok sing tetep, nawakake gabungan estetika sing nyenengake, desain praktis, instalasi sing gampang, gangguan minimal, lan fitur safety sing dipercaya. Akibate, ana ing ngendi-endi ing pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, pusat blanja, lan sistem transportasi, duwe peran penting ing macem-macem setelan kalebu dekorasi, logistik, lan liya-liyane.


Spesifikasi Produk

 

DU-160A

DU-180A

DU-230A

DU-250A

DU-300A

DU-280A

DU-360A

DU-500A

Dhuwur maksimal (M)

30

30

30

30

30

60

60

30

Diameteripun Tali Kawat (mm)

4

5

5

5

5

5

5

6

Kacepetan Angkat (M/Min)

19

19

19

19

19

13

13

13

Bobot Angkat Maks (KG)

160

180

230

250

300

280

360

500

 


Harbour Freight Electric Hoist minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing dikenal kanthi struktur serbaguna, gampang ditangani, lan kepenak. Utamane digunakake kanggo macem-macem operasi ngangkat, narik, lan loading, serves macem-macem tujuan kalebu kuwalikan saka tank lenga sak welding. Aplikasi kasebut kalebu instalasi lan relokasi beton, struktur baja, lan peralatan mekanik skala gedhe.

Hoist iki nemokake ceruk ing teknik sipil, konstruksi jembatan, operasi pabrik, pertambangan, pembangkit tenaga listrik, galangan kapal, manufaktur mobil, proyek konstruksi, lan pembangunan infrastruktur kayata dalan gedhe, jembatan, metalurgi, pertambangan, terowongan slope, lan perawatan poros. Kemampuan adaptasi lan fungsionalitas ndadekake piranti penting ing pirang-pirang industri lan proyek konstruksi.



Detail Produk

Harbour Freight Electric Hoist  Nggunakake sikat kurang seri motor bungah saka dhuwur efficiency kelas industri; ana rong konfigurasi sing dipilih saka voltase fase tunggal (110V / 220V); tingkat panas enamel nganti 200 derajat, khusus dirancang kanggo crane dawa.

Harbor Freight Electric Hoist


Electric Hoist nduweni sistem rem ganda sing kalebu rem gear ratchet mekanik lan pengontrol sirkuit cendhak resistor rem. Iki nggunakake rem cakram tembaga sing diolesi formula kanthi koefisien gesekan sing dhuwur, njamin kinerja sing konsisten tanpa mbutuhake pangaturan sing kerep. Persiyapan iki njamin rem langsung yen ana listrik mati utawa malfungsi, nyedhiyakake safety lan umur dawa.

Mekanisme kontrol langsung ngilangake kabutuhan kabel sing rumit, nambah gampang pangopènan, nyuda tingkat kegagalan, lan njamin stabilitas lan keamanan. Ngalih kontrol, dilengkapi karo garis daya kapisah lan konektor cepet, nggampangake portability lan nangani.

Digawe liwat die-casting ing potongan siji, awak motor lan gearbox nuduhake kekuatan lan daya tahan sing luar biasa. Presisi direkayasa nggunakake mesin CNC komputer, beroperasi kanthi gangguan lan lancar. Panggunaan lapisan bubuk kelas otomotif ora mung njamin penampilan sing nyenengake nanging uga menehi kompak lan desain entheng.


Harbor Freight Electric Hoist







Hot Tags: Harbour Freight Electric Hoist, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.