Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Mini Electric Hoist Kab > Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control
Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control
  • Electric Chain Hoist Kanthi Remote ControlElectric Chain Hoist Kanthi Remote Control

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control wis tekan standar internasional babagan produksi lan desain, sing njamin keamanan panggunaan. Hoist Listrik karo sink panas motor Remote Control nganggo struktur wesi kanggo nambah umur layanan. Kacepetan ngangkat hoist listrik miniatur bisa tekan 10m / min, lan dawa tali kawat wiwitane dirancang dadi 12m (dawa bisa disesuaikan). Ing babagan pancing, setelan pancing dobel majeng dirancang khusus, sing nambah bobot angkat hoist listrik miniatur. , Electric Hoist karo Remote Control adopts 220V sumber daya sipil, kang utamané cocok kanggo panggunaan sipil saben dina, jalur produksi industri, logistik barang lan kesempatan liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

produkPambuka

Minangka jinis anyar hoist listrik,Electric Chain Hoist Kanthi Remote Controldigunakake ing baris produksi industri modern, jalur perakitan, mesin perakitan, transportasi logistik lan acara liyane kayata manufaktur mesin, elektronik, mobil, galangan kapal, perakitan barang kerja, lan zona industri teknologi tinggi. Kanggo operasi ing gudang, dermaga, bahan, kranjang gantung, lan situs kerja kanthi spasi sing sempit, luwih bisa nduduhake kualitase sing apik banget. Iku produk ndhukung paling apik kanggo kolom tetep lan crane jib tembok. Electric Hoist karo Remote Control wis katon ayu, struktur cukup, instalasi trep, kurang gangguan, aman lan dipercaya nggunakake. Mulane, Electric Hoist karo Remote Control digunakake digunakake ing pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, mall, dekorasi lan transportasi lan panggonan liyane.


Spesifikasi Produk

Model

PA200

PA250

PA300

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

480

510

600

Kapasitas (kg)

100/200

125/250

150/300

Kacepetan ngangkat (m/min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

3 mm

3 mm

3 mm

Wektu kerja

30 min

30 min

30 min

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

38.5*29.5*24cm

2 PCS/CTN


G.W.

22-23 kg

2 PCS/CTN



Model

PA400

PA500

PA600

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

950

1020

1200

Kapasitas (kg)

200/400

250/500

300/600

Kacepetan urip (m / min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

4 mm

4 mm

4,5 mm

Wektu kerja

1-2 jam

1-2 jam

2-3 jam

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

45*32.5*27cm

2 PCS/CTN


G.W.

31.5kg 2PCS/CTN

32,5 kg

33,1 kg


Model

PA700

PA800

PA1000

PA1200

instruksi

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Daya Motor (W)

1250

1300

1600

1800

Kapasitas (kg)

350/700

400/800

500/990

600/990

Kacepetan ngangkat (m/min)

8/4

8/4

8/4

8/4

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

5 mm

5 mm

6 mm

6 mm

Wektu kerja

2-3 jam

2-3 jam

3-4 jam

3-4 jam

kelas IP

40

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

B

Ukuran Paket (mm)

45*32.5*27cm 2PCS/CTN

56*25*32.5cm 1 PCS/CTN

G.W.

36 kg

2 PCS/CTN

30kg 1 PCS/CTN

30.5 1PCS/CTN


produkFitur lan Aplikasi

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Controldigunakake ing baris produksi industri modern, jalur perakitan, mesin perakitan, transportasi logistik lan acara liyane kayata manufaktur mesin, elektronik, mobil, galangan kapal, perakitan barang kerja, lan zona industri teknologi tinggi. Kanggo operasi ing gudang, dermaga, bahan, kranjang gantung, lan situs kerja kanthi spasi sing sempit, luwih bisa nduduhake kualitase sing apik banget. Iku produk ndhukung paling apik kanggo kolom tetep lan crane jib tembok. Electric Hoist karo Remote Control wis katon ayu, struktur cukup, instalasi trep, kurang gangguan, aman lan dipercaya nggunakake. Mulane, Electric Hoist karo Remote Control digunakake digunakake ing pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, mall, dekorasi lan transportasi lan panggonan liyane.


produkRincian

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Controlnduweni kaluwihan saka struktur prasaja, instalasi trep lan ukuran cilik. Nggunakake listrik fase siji minangka sumber daya lan bisa dioperasikake ing omah kanthi 220 v.

Electric Hoist with Remote Control

Watesan piranti, kontrol tatanan hoist, watesan pangayoman, nglindhungi ngalih saka karusakan

Electric Hoist with Remote Control

Electric Chain Hoist Kanthi Remote Controlnggunakake tali kawat Anti rotasi, kapasitas bantalan kuwat, ora patah

Electric Hoist with Remote Control

Pendinginan ganda, cangkang pendingin aluminium, kipas putar kecepatan tinggi 8 bilah

Electric Hoist with Remote Control

Kabeh motor kabel tembaga duwe umur layanan sing luwih dawa lan kinerja sing luwih stabil

Electric Hoist with Remote Control

Gagang kasebut anti banyu lan bisa disesuaikan kanggo ngalih mandeg darurat

Electric Hoist with Remote Control



Yiying siap nyedhiyakake kualitas paling apikElectric Chain Hoist Kanthi Remote Controlkanggo kabeh pelanggan ing saindhenging donya.






Hot Tags: Electric Chain Hoist Kanthi Remote Control, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.