Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > 2,5 ton Hand Pallet Jack
2,5 ton Hand Pallet Jack
  • 2,5 ton Hand Pallet Jack2,5 ton Hand Pallet Jack

2,5 ton Hand Pallet Jack

2,5 ton Hand Pallet Jack Operasi penanganan rampung kanthi narik manungsa. Nalika truk pallet manual digunakake, garpu sing digawa kasebut dilebokake menyang bolongan palet, lan didorong dening sistem hidrolik, kargo palet bisa diangkat lan diturunake.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


2,5 ton Hand Pallet JackProduk iki ditondoi kanthi cepet ngangkat, rong garpu sawetara tekanan bisa ndemek ngisor palet, sing ngirit setengah wektu dibandhingake karo jinis standar. Gagang plastik sing dirancang kanthi ergonomis, nyaman lan hemat tenaga. Iku stamping sakabèhé unik lan mbentuk garpu kumbang, kang ora mung 25% kekuatan luwih saka garpu biasa, nanging uga katon luwih ayu.


Spesifikasi Produk

Kapasitas

Dhuwur minimal (mm)

Dhuwur angkat maksimal (mm)

dawa (mm)

Jembar (mm)

Jinis roda

Ukuran roda beban (mm)

Ukuran setir (mm)

2

80

200

1150

550

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

2

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

2.5

80

200

1150

550

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

2.5

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

3

80

200

1150

550

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

3

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

5

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50


Fitur Produk lan Aplikasi

Truk palet hidrolik manual standar
·2,5 ton Hand Pallet JackNggunakake piring baja 4mm kualitas Baosteel, kekuatan las sing dipercaya tanpa titik putus
· Silinder lenga cast Integral, kacepetan mudhun saka silinder lenga ora kena pengaruh dening mbukak
· Ring sealing impor, rod piston dilapisi krom
· Katup relief internal nyedhiyakake proteksi kakehan, kanthi efektif nyuda biaya pangopènan
· Sambungan poros puteran nganggo bantalan roller radial berkualitas tinggi, sing fleksibel lan ora goyang.
Pigura rodha siji-potong lan dilengkapi roda pandhuan ngarep lan mburi kanggo nglindhungi roda sing cocog saka impact lan ngluwihi umur roda.
Desain garpu busur kerucut, cepet lan gampang mlebu lan metu saka palet
2,5 ton Hand Pallet JackBagean obah dilengkapi cincin panuntun sing tahan nyandhang, sing nyerep beban sebagean lan ndawakake umur layanan
Garpu gagang dilengkapi bantalan karet, sing bisa nambah umur layanan


Detail Produk

Kanggo ukuran forksi, ana 550 * 1150mm lan 685 * 1220mm kanggo pilihan sampeyan, nanging kita uga bisa ngatur ukuran garpu kanggo sampeyan, dadi, yen sampeyan duwe panyuwunan khusus, hubungi kita kanthi bebas. nyukupi kabutuhan sampeyan.
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Lan ing kene, priksa teknologi weddig, kanggo welding mesin las, leveling lapisan welding nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe tampilan luwih apik.
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Rocker lengen widened lan thickened, yen dibandhingake, sampeyan bakal weruh beda langsung
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Sawise lukisan, kekandelan piring baja bisa 4mm, kuwat lan awet. Nalika liyane bisa uga 3.75mm malah 3.5mm.
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Truk palet duwe 4 pengaku garpu ing sisih ngisor, saben 75cm, sing bisa njamin kapasitas lengkap lan nambah kekuwatan.

Hand Pallet Truck 2.5 Ton




Hot Tags: Jack Pallet Tangan 2,5 ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.