Ngarep > Produk > Pengangkat Meja > Meja Angkat Hidrolik Listrik
Meja Angkat Hidrolik Listrik
  • Meja Angkat Hidrolik ListrikMeja Angkat Hidrolik Listrik

Meja Angkat Hidrolik Listrik

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Meja Angkat Hidrolik Listrik saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Implementasi strategi manajemen kualitas sing lengkap kanggo njamin kualitas produk, kabeh proses tes lan pelacakan kualitas, aja ngeculake rincian cilik, supaya pilihan sampeyan luwih gampang. Electric Hydraulic Lift Table nduweni karakteristik struktur stabil, gerakan fleksibel, ngangkat lancar, operasi sing trep lan beban gedhe. Iku trep kanggo unit kerja ing altitude.device sing dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Meja Angkat Hidrolik Listrikdigawe saka baja kekuatan dhuwur, struktur desain cukup, aman, stabil lan dipercaya, dibangun ing tutup safety, silinder disegel kanthi, manual kontrol hydraulic sistem ngangkat, gampang operate.Dilengkapi roda guide nilon kanggo nyimpen kekuatan fisik operator, lan bisa nglindhungi beban wheel lan tray mbukak wheel.Hydraulic Table Lifter desain pump hydraulic unik, pump prasaja kanggo baris Déwan loading lan unloading operasi kanggo njaga desain dhuwur becik;Kanthi desain ergonomis unik, operator nyaman kanggo operate.


Spesifikasi Produk

model spesifikasi

Fab150

Fac200

Fab350

Fab500

Fac350

Fac500

Bantalan beban (kg)

150

200

350

500

350

500

Dhuwur maksimal (mm)

720

2000

900

900

1300/1500

1300/1500

Dhuwur minimal (mm)

210

410

280

280

350

350/400

Ukuran meja kerja

700*450*40

925*665*55

820*500*50

820*500*50

920*500*50

920*500*50

Diameter roda (mm)

100

125

125

125

125

125

Dhuwur gagang (mm)

730

960

960

960

960

960

dawa awak (mm)

780

980

880

880

980

980

Bobot operasi (kg)

42

137

74

80

103/107

107/113

Ukuran kemasan luar (cm)

78*53*31

100.5*68.5*31

90*51*31

90*51*31

100*50*31

100*51*31


produkFitur lan Aplikasi

Meja Angkat Hidrolik Listrikiku novel ing desain, cukup struktur lan trep dienggo. Hydraulic Table Lifter cocok kanggo loading, unloading, nangani lan numpuk tong minyak Taman ing pabrik, workshop, warehouses lan depots lenga.Utamane cocok kanggo kimia, bahan workshop pangan utawa bahan, lan bisa bakal bobot loading lan unloading, numpuk mobil, kerjo bareng. kanthi silinder hidrolik ing operasi operator, bisa ningkatake efisiensi kerja, nyuda intensitas tenaga kerja.


Detail Produk

①Silinder lenga

Silinder minyak sing disegel lenga anti bocor, kanthi kapasitas beban sing luwih kuat lan kinerja sing stabil. Silinder minyak sing ditutup kanthi lengkap, dilengkapi piranti proteksi kakehan, kanthi efektif bisa nyegah kakehan, kinerja sealing sing apik lan pangopènan sing gampang.

Hydraulic Table Lifter

②Gunting Garpu Kandel

Garpu gunting digawe saka baja berkualitas tinggi. Iku nolak kanggo Cut sudhut lan Cut bahan kanggo mesthekake firmness prodhuk. Garpu geser sing kenthel nambah kapasitas mbeta, njamin ngangkat kargo sing aman lan stabil, lan nambah safety kendaraan.

Hydraulic Table Lifter

③ Nganyarke lan Ngendelake Countertops Cat

Awet lan tahan karat.

Hydraulic Table Lifter

④Kastor Rem

Kastor roda poliuretan tahan nganggo fungsi rem, aman lan trep kanggo panggunaan saben dina, cocog kanggo macem-macem lantai kayata cat epoksi, tahan lama lan tahan, kapasitas bantalan beban sing kuat, umur layanan dawa, lan nyuda nyandhang lantai.

Hydraulic Table Lifter

⑤Pengontrol Lift

Pedal surem, ana narik-jinis Ngalahake lan Rotary imbuhan stepless Ngalahake kanggo ngisor, kontrol munggah lan mudhun, operasi prasaja lan trep.Meja Angkat Hidrolik Listrikbisa dicocogake kanggo loading lan unloading, ngangkat barang abot, iku jinis anyar saka becik multipurpose landing mesin nangani.

Hydraulic Table Lifter

⑥Ergonomis Gagang

Nangani lipat, gagang dilapisi krom, tahan karat lan karat, katon apik, genggeman sing nyaman, dicekel tangan ngedhunaké nangani, bisa ngontrol posisi Mudhunake.






Hot Tags: Tabel Angkat Hidrolik Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.