Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Hydraulic Pallet Jack
Hydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack
  • Hydraulic Pallet JackHydraulic Pallet Jack

Hydraulic Pallet Jack

jack pallet hydraulic uga disebut truk pallet, jack pallet. Iku helper apik kanggo loro beban entheng lan abot. Pilihan jack pallet hidrolik saka 2000kg 2500kg 3000kg nganti 5000kg. Pallet jack kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. jack pallet hydraulic digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. lan alat becik kanggo nambah efficiency lan nyuda kakiyatan pegawe.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

jack pallet hydraulic uga disebut truk pallet, jack pallet. Iku helper apik kanggo loro beban entheng lan abot. Pilihan jack pallet hidrolik saka 2000kg 2500kg 3000kg nganti 5000kg. Pallet jack kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit. jack pallet hydraulic digunakake digunakake ing lokakarya, warehouses, docks, stasiun, yard barang, etc. lan alat becik kanggo nambah efficiency lan nyuda kakiyatan pegawe.


2. hydraulic pallet Jack

Hydraulic Pallet Jack


3. hydraulic pallet jack Fitur Lan Aplikasi

Kita duwe 2000kg 2500kg 3000kg 5000kg kapasitas hydraulic pallet jack

Ukuran garpu umum 550 * 1150mm 685 * 1220mm ukuran liyane uga bisa adat.

Jack pallet hidraulik kita dipercaya, kuat, tahan torsi amarga profil baja kualitas dhuwur banget lan nduweni kualitas lukisan sing dhuwur. Kabeh titik poros greased kanggo njamin maneuverability banget karo setir effortless. We sing solusi paling apik kanggo pallet Jack for sale.


1. Jack pallet kita nggunakake garpu nglukis 4mm kekandelan sawise lukisan lan saben garpu wis ngiyataken baja ing ngisor kanggo mesthekake garpu ora ngiringake utawa deformasi.

Hydraulic Pallet Jack

2. kanggo welding mesin welding, ing welding lapisan gawe tingkat nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe metu katon luwih ayu. 工艺

Hydraulic Pallet Jack

3. Climbing rollers mbantu pangguna gampang maneuver tengen piring dock, ing lan metu saka Trailer lan liwat jubin ora rata. Bisa ngirit tenaga kerja nalika digunakake.

Hydraulic Pallet Jack

4. Roda kemudi lan beban direkayasa kanthi komponen lan bantalan berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake resistensi gulung sing kurang. Jack pallet sing didol luwih akeh opsional kanggo pilihan sampeyan. Kayata plastik, nilon Pu lan Karet ..

Hydraulic Pallet Jack

5. Wangun lan kekandelan gagang bebarengan karo desain lan panggonan saka tuas kontrol nyuda lemes operator lan nambah produktivitas. Posisi tuas netral ngeculake ketegangan ing gagang supaya luwih gampang maneuver. Pallet jack for sale kita duwe rong wangun gagang beda.

Hydraulic Pallet Jack

6. Rocker lengen widened lan thickened bisa njamin umur dawa.

Hydraulic Pallet Jack


5. Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka perusahaan khusus ing impor lan ekspor peralatan angkat. Kita duwe telung pabrik ing China. Produk utama kita kalebu manual hoist, elektrik hoist, manual pallet Jack, hydraulic pallet Jack stacker etc. Hydraulic manual pallet Jack produk panas-sade paling anyar kita. Pelanggan lawas wis menehi pujian sing dhuwur kanggo kualitas produk kita.


6. Ngirim, Shipping Lan porsi kanggo pallet Jack

Produk siap digawe, bisa dikirim ing 3-7 HARI.

Cara pengepakan: 6 lembar dikemas ing 1 palet


Layanan Pre-sale: kita duwe tim sales profesional minangka pandhuan sampeyan kanggo milih model sing bener lan ngatasi masalah sampeyan kanthi pas wektune, kerja sama karo tim teknik departemen teknis departemen produksi departemen administrasi departemen akuntan departemen dokumen, wektu kerja iku 7x24 jam.


Layanan dodolan siji-siji dodolan bakal tanggung jawab kabeh perkara babagan pesenan tuku lan bakal ngawasi pengiriman nganti entuk materi, kalebu bukti dokumen, komunikasi karo forwarder, lsp. Kerjasama karo departemen produksi, departemen teknis, departemen insinyur. departemen teknisã € departemen kemasanã € departemen logistik kanggo ngatasi komunikasi sing gegandhengan njamin supaya pesenan sampeyan bakal diterusake tanpa kesalahan.


Layanan sawise-sale: tim sawise-sales bakal menehi hasil karo kabeh complaint saka pelanggan kayata packaging, kualitas, shipping, etc. Kita mesthi bakal ngganti barang utawa nggawe ilang yen pungkasane verifikasi kesalahan sing disebabake dening pihak kita, janji iku janji!


7. FAQ

x
A1: Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan

Q2: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A2: Biasane truk pallet ngasilake wektu yaiku 7-10 dina sawise kita nampa pembayaran lanjut. Kanggo sawetara produk standar, kita duwe stok lan bisa dikirim langsung.

Q3: Apa babagan MOQ sampeyan kanggo jack pallet manual?
A3: Yen sampeyan duwe forwarder ing China, 1 Piece kasedhiya. Yen sampeyan ora duwe forwarder, MOQ yaiku 6 potong.

Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan? Produk OEM utawa produk ODM?
A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, nampa panjaluk khusus sampeyan.

Q5: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?
A6: Ya, mesthi, sampeyan mung kudu menehi kode RAL.






Hot Tags: Hydraulic Pallet Jack, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.