Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik > Pengangkat Magnetik 1000 kg
Pengangkat Magnetik 1000 kg
  • Pengangkat Magnetik 1000 kgPengangkat Magnetik 1000 kg
  • Pengangkat Magnetik 1000 kgPengangkat Magnetik 1000 kg

Pengangkat Magnetik 1000 kg

HUGO kualitas dhuwur Magnetic Lifter 1000 kg bisa digunakake ing macem-macem industri kanggo ngangkat lan obah saka baja, bagean mesin, barang semi-diprodhuksi lan cetakan. Kita nggawe merek HUGO sing misuwur ing China. Kita minangka salah sawijining pemasok peralatan angkat ing industri.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi HUGO sing berkualitas tinggi

Spesifikasi.

Magnetic Lifter 1000 kg

 

Model No.

Kapasitas Ngangkat Rated

Kapasitas Ngangkat Silinder

Kapasitas Ngangkat Lumahing Datar

Max Operating Temp

 

Demensi¼mmï¼

Bobot Dhewe

Minimal Piring Thinkness Mbutuhake

 

ï¼¼kgï¼

ï¼¼kgï¼

ï¼¼kgï¼

ï¼âï¼

L

B

H

R

ï¼¼kgï¼

ï¼¼mmï¼

ZY-1

100

30

300

80

95

65

75

145

3

ï¼4

ZY-2

200

75

200

80

163

91

90

160

9

ï¼6

ZY-3

300

100

900

80

162

92

91

180

9

ï¼8

ZY-5

500

150

1500

80

233

122

118

220

23

ï¼12

ZY-6

600

200

1800

80

233

120

120

220

23

ï¼15

ZY-10

1000

300

3000

80

260

175

165

285

50

ï¼25

ZY-20

2000

600

6000

80

386

233

202

465

125

ï¼40

ZY-30

3000

1000

9000

80

443

226

217

565

225

ï¼60

ZY-50

5000

1500

10500

80

443

226

217

635

250

ï¼60

 

Fitur lan Aplikasi

Pengangkat Magnetik 1000 kg

Magnetic Lifter 1000 kg


Rincian

pengangkat magnetik 1000 kg

pengangkat magnetik 1000 kg

Magnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kg


pengangkat magnetik 1000 kg

Magnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kg

Sumbu rotasi fleksibel, rotasi fleksibel lan kontrol sing trep, nambah efisiensi kerja lan safety

Magnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kg

Model utilitas poros puteran pengangkat magnetik 1000 kg

Magnet kualitas dhuwur, kinerja dhuwur neodymium wesi boron sumber magnet, sistem Magnetik kuwat dumadi saka bahan Magnetik

Magnetic Lifter 1000 kg

Desain alur U-shaped, adsorpsi kuwat, khusus desain U-shaped, aman lan efisien

Magnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kg

 

Kualifikasi produk

HUGO


Ngirim, Ngirim lan Nglayani

kita

Magnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kgMagnetic Lifter 1000 kg

 

FAQ

â .Carane nggunakake pengangkat magnetik 1000 kg?

Kanggo wesi sembrani permanen, kunci nangani nguripake saklar kontrol kanggo generate pasukan Magnetik lan demagnetization. First, lumahing hanging Magnetik ing kontak karo piring baja kanggo di sedot kanggo nguripake nangani kanggo generate pasukan Magnetik, ora nangani wrench langsung.







Hot Tags: Pengangkat Magnetik 1000 kg, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.