Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > 1 Ton Mini Electric Hoist Winch
1 Ton Mini Electric Hoist Winch
  • 1 Ton Mini Electric Hoist Winch1 Ton Mini Electric Hoist Winch

1 Ton Mini Electric Hoist Winch

Minangka produsen profesional, kita arep menehi HUGO® 1 Ton Mini Electric Hoist Winch, yaiku peralatan angkat sing entheng lan cilik. 1 Ton Mini Electric Hoist Winch kita kabeh diprodhuksi sesuai karo standar internasional, lan fuselage katon apik lan awet. Iku adopts teknologi paling majeng ing donya, karo workmanship nggoleki lan nyenyet pas antarane pindah. Kabeh pindah internal dianggep karo quenching suhu dhuwur, kang nambah resistance nyandhang lan kateguhan saka pindah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan HUGO & reg;1 Ton Mini Electric Hoist Winch. Wiwit diadegaké, perusahaan tansah netepi filosofi bisnis kualitas pisanan, customer pisanan, layanan kualitas, lan Manajemen jujur, lan wis rampung saben rinci produk karo semangat pakaryan kanggo ngawula saben customer uga. Kanthi produk berkualitas tinggi, reputasi apik lan layanan berkualitas tinggi, produk kasebut laris ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan pasar liyane. Kita tulus kerjo bareng karo pelanggan lan pedagang kanggo win-win, pembangunan umum lan kemajuan umum.

produkPambuka

1 Ton Mini Electric Hoist Winchiku jenis peralatan ngangkat cahya lan cilik. Iku kasusun saka motor, mekanisme transmisi lan sprocket. Bobot angkat umume 0.1 nganti 60 ton, lan dhuwur ngangkat 4 nganti 20 meter. Iki digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri kayata dermaga, pabrik, gudang, konstruksi lan operasi produksi baris perakitan. Kerekan listrik 1 Ton bisa dipasang ing balok I sing digantung, rel fleksibel, rel panuntun kantilever lan titik angkat tetep kanggo transportasi barang, lan uga bisa digunakake ing bengkel sing kurang lan papan sing ora cocog kanggo mbangun kren jembatan, uga volume hoists listrik tali kawat. Gunakake ing panggonan sing gedhe banget. Paling Electric hoists 1 Ton dilakokno dening wong nggunakake tombol kanggo tindakake lemah. Padha uga bisa dilakokno ing kamar kontrol utawa kabel (nirkabel) remot kontrol. Kerekan Listrik 1 Ton bisa digunakake kanggo suspensi tetep, lan uga bisa dilengkapi troli listrik sing mlaku lan troli push tangan lan tarik tangan.


Spesifikasi Produk

Model

0.5-01S

01-01S

01-02S

02-01S

02-02S

03-01S

03-02S

03-03S

05-02S

Kapasitas

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan Ngangkat

7.2

6.8

3.6

8.8

6.6

3.4

5.6

5.6

2.8

Daya Motor

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

kacepetan rotasi

1440

Kelas Isolasi

Tingkat F

Traveling Speed

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

NO. Saka rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spec. Saka rantai beban

6.3

7.1

6.3

10.0

7.1

11.2

10.0

7.1

11.2

Bobot resik

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Aku-Beam

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-178

100-178

112-178


produkfitur lan aplikasi

1 Ton Mini Electric Hoist Winchbisa dipasang ing balok I sing digantung, rel fleksibel, rel panuntun cantilever lan titik angkat tetep kanggo transportasi barang, lan uga bisa digunakake ing bengkel sing kurang lan papan sing ora cocog kanggo mbangun kreteg kreteg, uga volume kabel. tali kerekan listrik. Gunakake ing panggonan sing gedhe banget. Paling Electric hoist 1 Ton dilakokno dening wong nggunakake tombol kanggo tindakake lemah. Padha uga bisa dilakokno ing kamar kontrol utawa remot kontrol kabel (nirkabel). Kerekan listrik 1 Ton bisa digunakake kanggo suspensi tetep, lan uga bisa dilengkapi troli mlaku listrik lan troli push tangan lan tarik tangan.


rincian produk

Ing1 Ton Mini Electric Hoist Winchdilengkapi sistem rem pindho, lan uga dilengkapi rem magnetik pound lan rem mekanik. Bisa langsung mandheg nalika barang kudu mandheg, sing luwih aman.

Electric Hoist 1 Ton

Cangkang saka1 Ton Mini Electric Hoist Winchyaiku cangkang paduan aluminium, sing padhet lan entheng, lan cepet ngilangi panas. Ndhukung panggunaan terus-terusan, lan efisiensi nganti 40%. Ana struktur sing disegel kanggo nglindhungi motor njero.

Electric Hoist 1 Ton

Ing1 Ton Mini Electric Hoist Winchdilengkapi ngalih watesan, kang kanthi otomatis mandheg nalika barang sing ditarik menyang ndhuwur kanggo nyegah impact ing hoist lan karusakan kanggo hoist. Mandek kanthi otomatis nalika ana ing sisih ngisor kanggo nyegah rantai ngluwihi.

Electric Hoist 1 Ton

Rantai listrik hoist 1 Ton nganggo rantai baja mangan G80, sing duweni kaping papat gaya pemecahan, sing kurang bisa rusak nalika ngangkat barang, lan faktor safety luwih dhuwur.

Electric Hoist 1 Ton

Gagang kerekan listrik 1 Ton sing dilapisi karet tahan banyu, lan teksture entheng lan awet. Dilengkapi tombol mandeg darurat, sing bisa mungkasi operasi mesin yen ana masalah dadakan.

Electric Hoist 1 Ton

Pancing hoist listrik 1 Ton nggunakake teknologi forging, faktor safety 1,25 kaping, lan bisa diputer 360 ° fleksibel.

Electric Hoist 1 Ton


Kualifikasi produk

kita1 Ton Mini Electric Hoist Winchmanajemen integritas, kanggo mesthekake yen kabeh produk diterangake jujur ​​lan digawe saka bahan nyata. Hoists listrik 1 Ton kita langsung diwenehake dening pabrik, diprodhuksi dening pabrik asli, lan kualitas dijamin. Kita ndhukung pangopènan seumur hidup, supaya sampeyan ora kuwatir sawise dodolan.

Pira bobote hoist listrik 1 ton?
Headroom: 16.9 in. Bobot kira-kira: 104 lbs. / 119 lbs.


Hot Tags: 1 Ton Mini Electric Hoist Winch, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.