Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > 2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley
2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley
  • 2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley

2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley

Minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® 2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley", uga dikenal minangka chain hoist listrik. Awak katon apik lan tahan lama. Kabeh gear internal dipateni ing suhu dhuwur, sing mundhak resistance nyandhang lan kateguhan saka Gir Iku adopts teknologi paling canggih ing donya, karo workmanship apik lan nyenyet pas antarane pindah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa ngaso njamin tuku HUGO & reg;Rantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro Trolleysaka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kita duwe pengalaman produksi lan dodolan meh sepuluh taun, kanthi sumber daya teknis sing diwasa lan teknologi produksi, ngarepake dadi mitra jangka panjang karo sampeyan.

Pambuka produk

Pira regane angkat hoist 2 ton?
4.000 Lbs.Produsen: HUGO, Kapasitas: 2-Ton (4.000 Lbs.), Angkat: 15 Kaki (Single Reeved), Headroom: 13.8â, Tarik kanggo Angkat: 77 Lbs., Bobot: 37 Lbs. 
Rantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro Trolleyumume duwe bobot angkat 0,75 nganti 20 ton lan dhuwur angkat luwih saka 3 meter. Orane katrangan saka aplikasi banget sudhut, utamané dipigunakaké ing pabrik utama, warehouses, pembangkit tenaga angin, logistik, docks, construction lan industri liyane, digunakake kanggo ngangkat utawa loading lan unloading barang, lan uga bisa digunakake kanggo ngangkat barang abot kanggo nggampangake karya. utawa ndandani mesin gedhe. 2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley dilakokno dening operator nggunakake tombol kanggo tindakake lemah, lan uga bisa dilakokno ing kamar kontrol utawa kabel (nirkabel) remot kontrol. 2 Ton Electric Chain Hoist bisa digunakake kanggo suspensi tetep, lan bisa uga dilengkapi troli monorel listrik lan troli monorel push / tarik tangan kanggo mlaku-mlaku.


Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur Produk lan Aplikasi

Awak mesin digawe saka cangkang tensile dhuwur-kekuatan utawa cangkang aluminium die-cast, lan tliti diprodhuksi dening proses ngecor extrusion lancip-wall. Struktur kinerja majeng, ukuran cilik, bobot entheng, kinerja sing dipercaya, operasi sing trep, sawetara aplikasi sing wiyar, trep banget kanggo ngangkat barang sing abot, mbukak lan mbukak, peralatan pangopènan, lan ngangkat barang. Uga bisa diinstal ing I-beams dilereni soko tugas, trek sudhut mlengkung, Angkat obyek abot ing ril jib crane lan titik ngangkat tetep.
IngRantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro Trolleynduweni sistem gearbox independen, mekanisme gear transmisi coaxial sekunder ing gearbox sing disegel, lan sistem pelumasan adus minyak sing umure dawa. Kopling metalurgi bubuk hoist listrik digunakake minangka piranti proteksi kakehan, lan rem nganggo rem medan elektromagnetik DC jinis cakram, sing nduweni ukuran gedhe.


Detail Produk

Rantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro Trolley, Cangkang paduan aluminium, bobot padhet lan entheng, kanthi sink panas khusus, boros panas sing cepet, panggunaan terus-terusan, efisiensi nganti 40%, struktur sing disegel sakabèhé, bisa digunakake ing pabrik kimia, tanduran elektroplating lan papan liyane.

2 Ton Electric Chain Hoist

Rantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro troli,Interioré kalebu rem mekanik, piranti proteksi mundur, kontaktor elektromagnetik, lan trafo. Piranti kabel khusus, nalika kabel daya salah, motor kontrol ora bisa dilakokno. Kontaktor elektromagnetik efisiensi dhuwur bisa digunakake ing frekuensi dhuwur.

2 Ton Electric Chain Hoist

Rantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro TrolleyRantai G80 kanthi kekuatan dhuwur, perawatan panas quenching frekuensi medium, kurang nyandhang, anti karat

2 Ton Electric Chain Hoist

IngRantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro Trolleypancing sawise panas forging, iku ora gampang kanggo break, pancing ngisor bisa diputer 360 °, lan ilat safety ditempelake kanggo mesthekake operasi aman

2 Ton Electric Chain Hoist


Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane mesin Perusahaan pasokan 380V 440V 415VRantai Listrik 2 Ton KabKerekankaro Trolley.iku paling populer ing Asia, Amerika lan Kanada 2 Ton Electric Chain Hoist, Iku ayu, kuwat lan awet.we janji babar pisan hoist listrik 2ton punika 2 taun.lan kabel tangan punika warterproofed,lan kita saestu welcome treaders ing saindenging jagad gabung karo kita.



Hubungi kitabebas kanggo pitakon babagan produk kita kanthi nderek:

Alamat: No. 8, 40 Lane, Longchang Road, Distrik Baoshan, Shanghai

Ponsel: + 86-13331211844

Telpon: + 86-21-24209726

Fax: + 86-21-24209726

Email: sales6@yiyinggroup.com

Hot Tags: 2 Ton Electric Chain Hoist karo Trolley, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.