Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Tali Kawat Listrik 2 Ton
Hoist Tali Kawat Listrik 2 Ton
  • Hoist Tali Kawat Listrik 2 TonHoist Tali Kawat Listrik 2 Ton

Hoist Tali Kawat Listrik 2 Ton

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 2 Ton Electric Wire Rope Hoist saka pabrik kita, nyedhiyakake keluwesan lan versatility ing aplikasi ngangkat overhead. Hoist iki biasane kalebu sawetara komponen lan digunakake kanggo ngangkat lan ngedhunake beban abot ing macem-macem setelan industri lan komersial.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa ngaso njamin kanggo tukuHoist Tali Kawat Listrik 2 Tonsaka pabrik kita. Tali kawat sing digunakake khusus lan tahan banting, njamin keluwesan lan daya tahan sing suwe. IngHoist Tali Kawat Listrik 2 Tonnggabungke gembong awet karo atose indentation dhuwur lan bantalan self-lubricated, dirancang kanggo urip layanan lengkap. Drum tali mesin sing apik nyuda nyandhang liwat ambane alur sing digawe kanthi teliti. Kajaba iku, fitur pandhuan tali wesi sing tahan dhuwur sing nyakup drum kanggo nyegah tali slack sanajan ing kahanan suhu dhuwur. Dilengkapi panel kontrol sing fokus ing safety, hoist kalebu manajemen motor hoist kanggo ngawasi beban elektronik sing terus-terusan, ngindhari kakehan, lan kontrol suhu kanggo nyegah downtime. Disertifikasi kanggo lingkungan korosif, kandang fiberglass UL508A entheng nanging gampang diakses. Konstruksi pigura sing unggul, nggunakake komponen sing dipotong laser, dicap, lan dilas kanthi otomatis, njamin kinerja sing luar biasa ing balok kerekan. Kanthi ngalih watesan standar nambah safety, troli sing gampang diatur nggampangake perakitan balok sing cepet. Kothak gear sing ditutup nyedhiyakake fungsionalitas paling canggih nalika drive troli sing lancar, dilengkapi flywheel kanggo wiwitan lan posisi sing aman, duwe rem motor tugas kinerja dhuwur. Blok ngisor kamar sirah sing sithik nyedhiyakake ruang sing terbatas, lan desain rem tugas abot, mbutuhake pangopènan minimal lan ora ana pangaturan, njamin inspeksi lan aksesibilitas sing gampang.



Spesifikasi Produk

Item

Hoist Tali Kawat Listrik 2 Ton

15-06S

15-06D

20-08S

20-08D

25-10S

25-10D

Kapasitas (Ton)

15

15

20

20

25

25

Kacepetan Ngangkat (m/min)

1.8

1.8/0.6

1.4

1,5 / 0,5

1.1

1.2/0.4

Daya Motor (kw)

2*3.0

2*3.0/1.0

2*3.0

2*3.0/1.0

2*3.0

2*3.0/1.0

Kacepetan rotasi (r/min)

1440

2880/960

1440

2880/960

1440

2880/960

Kelas insulasi

Tingkat F

Kacepetan lelungan troli (m/min)

11 alon, 21 cepet

sumber daya

3P-380V 50HZ

Tegangan kontrol

24v/36v/48v

Nomer rantai beban

6

6

8

8

10

10

Diameter rantai (mm)

11.2

NW (KG)

382

455

482

545

530

579

fitur lan aplikasi



IngHoist Tali Kawat Listrik 2 Tonfitur desain inovatif lan katon atraktif, ketemu standar DIN lan FEM nalika saingan produk padha ing kecanggihan technical. Versatility nyakup macem-macem lingkungan penanganan materi, kalebu manufaktur, jalur perakitan, lan gudang, utamane cocog kanggo papan sing diwatesi kanthi dhuwur langit-langit.


MinangkaHoist Tali Kawat Listrik 2 Toniku sampurna nglengkapi Gorbel Work Station Crane, Jib Crane, Gantry Crane, utawa Cleveland Tramrail Systems. Misuwur kanggo kinerja dhuwur sing konsisten, nawakake solusi ngangkat sing dipercaya nalika dibutuhake. We mesthekake pangiriman trep lan instalasi, kalebu opsi chain hoist, kanggo proses streamlined ing industri.


Garis hoist kita nyakup macem-macem model kanthi kecepatan lan kapasitas sing beda-beda kanggo cocog karo syarat tartamtu. Konstruksi sing kuat cocog karo lingkungan produksi dhuwur lan kabutuhan ngangkat periodik, njamin linuwih ing macem-macem panjaluk operasional.





rincian produk

Hoist Tali Kawat Listrik 2 TonKanggo cangkang, digawe saka cangkang paduan aluminium entheng, entheng nanging hard, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas kanthi cepet kanthi tingkat nganti 40% lan terus-terusan.

Electric Hoist 2 Ton

Piranti ngalih watesan listrik 2 Ton dipasang ing endi bobote diangkat lan dipateni supaya motor mandheg kanthi otomatis supaya ora nglarang rantai ngluwihi keamanan.

Electric Hoist 2 Ton

Electric Hoist 2 Ton Kita nggunakake chain G80, ora chain wesi, iku luwih awet, gaya rem punika 4 kaping, iku waterproofed lan lenga proofed

Electric Hoist 2 Ton

Pancing, iku panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break.The safety operasi pancing ngisor wis menthekake dening 360 degreesrotin lan safety ilat Piece, lan mbukak test punika 1.25times, kita bakal nyoba.

Electric Hoist 2 Ton

Tombol push anti banyu diterapake, entheng lan awet.

Electric Hoist 2 Ton








Hot Tags: 2 Ton Electric Wire Rope Hoist, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.