Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Rantai Listrik 500kg
Hoist Rantai Listrik 500kg
  • Hoist Rantai Listrik 500kgHoist Rantai Listrik 500kg

Hoist Rantai Listrik 500kg

Electric Chain Hoist 500kg dipasang ing bridge crane lan gantry crane. Iki ditondoi kanthi ukuran cilik, bobot entheng, operasi sing gampang lan panggunaan sing trep. Struktur kasebut kompak, lan hoist listrik sing sumbu motor tegak karo sumbu reel nganggo transmisi gear cacing. Digunakake digunakake ing perusahaan industri lan pertambangan, gudang, dermaga lan papan liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

IngHoist Rantai Listrik 500kgminangka piranti angkat sing entheng lan cilik, sing kasusun saka motor, mekanisme transmisi lan sprocket. Iki diprodhuksi miturut standar internasional. Awake ayu, kokoh lan awet. Kabeh pindah internal dianggep karo quenching suhu dhuwur, kang nambah resistance nyandhang lan kateguhan saka pindah. Hoists kita nggunakake teknologi paling maju ing donya, kanthi pengerjaan sing apik lan peralatan sing terkoordinasi.

Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


produkFitur lan Aplikasi

IngHoist Rantai Listrik 500kgcangkang jinis pancing entheng lan kuwat, kanthi tingkat boros panas sing dhuwur. Desain sing disegel kanthi lengkap cocog kanggo digunakake ing lingkungan kanthi kahanan operasi sing ora apik. Bisa digunakake ing pabrik, gudang lan njobo, lan bisa digunakake ing pabrik pangan Pharmaceutical lan tanduran kimia. Dipasang ing posisi sing ditemtokake lan umume cocok kanggo ngangkat barang ing panggonan sing tetep.(Hoist listrik sing mlaku yaiku mobil olahraga mlaku sing ditambahake menyang hoist listrik biasa, sing ora mung bisa ngangkat munggah lan mudhun, nanging uga pindhah ngiwa lan tengen ing trek I-beam. Luwih cocog kanggo papan panggunaan sing luwih gedhe kayata pabrik utama, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, lan bangunan. Jinis operasi luwih trep kanggo nggunakake, lan jinis operasi saka hoist listrik 500kg bisa diatur kanggo tekan langsung ndhuwur obyek abot tanpa obah obyek abot, lan karya ngangkat luwih pegawe-nyimpen.


Detail Produk

IngHoist Rantai Listrik 500kgdigawe saka cangkang alloy aluminium, entheng nanging hard, sirip cooling dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas cepet karo tingkat nganti 40% lan layanan terus-terusan, struktur terlampir integral ditrapake kanggo panggonan kaya pabrik kimia lan pabrik electroplate.

Electric Hoist 500kg

Piranti rem Magnetik sisih, generator gaya magnetik minangka desain paling anyar sing ditampilake kanggo ngasilake gaya magnetik.

Electric Hoist 500kg

IngHoist Rantai Listrik 500kgpiranti ngalih watesan dipasang ing endi bobot diangkat lan mateni kanggo nggawe motor mandheg kanthi otomatis supaya nglarang rantai ngluwihi kanggo safety.

Electric Hoist 500kg

Rantai kasebut kudu nganggo rantai alloy aluminium ultra-panas sing diimpor G80, bisa digunakake kanthi aman ing lingkungan sing ora apik kayata udan, banyu segara lan bahan kimia.

Electric Hoist 500kg

IngHoist Rantai Listrik 500kgpancing panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break .the safety operasi pancing ngisor wis menthekake dening 360 derajat rotasi ilat Piece safety.

Electric Hoist 500kg

tombol push iku tombol push anti banyu .iku entheng lan awet, iku 0.1kg, gampang kanggo operasi.

Electric Hoist 500kg







Hot Tags: Electric Chain Hoist 500kg, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.