Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Listrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik
Listrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik
  • Listrik Chain Hoist Kanthi Troli ListrikListrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik

Listrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan Electric Chain Hoist Kanthi Troli Listrik. Kerekan rantai listrik kanthi troli listrik nyedhiyakake solusi serbaguna lan efisien kanggo tugas nangani materi, nyedhiyakake kemampuan ngangkat lan gerakan horisontal ing ruang kerja. Digunakake ing macem-macem industri ing ngendi transportasi beban abot dibutuhake ing macem-macem lokasi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyanListrik Chain Hoist Kanthi Troli Listrik. Troli bermotor Seri MRQ Yiying lan kerekan rantai listrik EQ Series, dirancang kanggo operasi lan instalasi sing gampang, nyedhiyakake solusi kanggo ngangkat lan ngangkut bahan ing setelan industri tugas menengah nganti abot. Dilengkapi fungsi dual-kacepetan liwat VDF (Variable Frequency Drive), loro hoist lan troli nawakake kecepatan luwes, ngidini kustomisasi sing tepat kanggo cocog karo syarat operasional tartamtu.


Mangkene sawetara fitur utama lan fungsi hoist chain listrik kanthi troli listrik:


Kapabilitas Ngangkat: Bagian hoist chain listrik dirancang kanggo ngangkat lan nyuda beban kanthi nggunakake mekanisme rantai sing didorong dening motor listrik. Nyedhiyakake daya angkat sing dibutuhake kanggo macem-macem bobot lan beban.


Sistem Troli: Troli listrik, didhukung dening motor listrik, obah kanthi horisontal ing sadawane sistem balok utawa trek. Iki ngidini beban angkat bisa diangkut menyang macem-macem lokasi ing wilayah kerja.


Mekanisme Kontrol: Biasane, sistem kasebut dilengkapi panel kontrol utawa piranti remot kontrol sing ngidini operator ngatur gerakan angkat lan troli, kalebu ngangkat, ngedhunake, lan gerakan horisontal.


Fungsi Dual-Speed: Sawetara model nawakake fungsi dual-speed liwat Variable Frequency Drives (VFD), ngidini pangguna nyetel kecepatan angkat lan troli kanggo kontrol sing tepat lan penanganan material sing efisien.


Versatility: Kerekan rantai listrik kanthi troli listrik cocok kanggo macem-macem aplikasi industri, kalebu manufaktur, gudang, bengkel, lan jalur perakitan, ing ngendi perlu kanggo ngangkat lan gerakan horisontal beban abot.


Fitur Safety: Sistem iki asring dilengkapi fitur safety kayata proteksi kakehan, tombol mandeg darurat, switch watesan, lan sistem rem kanggo njamin operasi sing aman lan nyegah kacilakan.


Gampang Instalasi lan Gunakake: Iki dirancang kanggo instalasi sing gampang lan operasi sing gampang, ngidini persiyapan lan panggunaan cepet ing setelan industri.



Spesifikasi Produk

Item

HSY Electric Chain Hoist Kanthi Troli Listrik

15-06S

15-06D

20-08S

20-08D

25-10S

25-10D

Kapasitas (Ton)

15

15

20

20

25

25

Kacepetan Ngangkat (m/min)

1.8

1.8/0.6

1.4

1,5 / 0,5

1.1

1.2/0.4

Daya Motor (kw)

2*3.0

2*3.0/1.0

2*3.0

2*3.0/1.0

2*3.0

2*3.0/1.0

Kacepetan rotasi (r/min)

1440

2880/960

1440

2880/960

1440

2880/960

Kelas insulasi

Tingkat F

Kacepetan lelungan troli (m/min)

11 alon, 21 cepet

sumber daya

3P-380V 50HZ

Tegangan kontrol

24v/36v/48v

Nomer rantai beban

6

6

8

8

10

10

Diameter rantai (mm)

11.2

NW (KG)

382

455

482

545

530

579



rincian produk

Electric Hoist 2 Ton Kanggo cangkang, digawe saka cangkang alloy aluminium entheng, entheng nanging hard, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas kanthi cepet kanthi tingkat nganti 40% lan terus-terusan.

Electric Hoist 2 Ton

Piranti ngalih watesan listrik 2 Ton dipasang ing endi bobote diangkat lan dipateni supaya motor mandheg kanthi otomatis supaya ora nglarang rantai ngluwihi keamanan.

Electric Hoist 2 Ton

Electric Hoist 2 Ton Kita nggunakake chain G80, ora chain wesi, iku luwih awet, gaya rem punika 4 kaping, iku waterproofed lan lenga proofed

Electric Hoist 2 Ton

Pancing, iku panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break.The safety operasi pancing ngisor wis menthekake dening 360 degreesrotin lan safety ilat Piece, lan mbukak test punika 1.25times, kita bakal nyoba.

Electric Hoist 2 Ton

Tombol push anti banyu diterapake, entheng lan awet.

Electric Hoist 2 Ton








Hot Tags: Hoist Rantai Listrik Kanthi Troli Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.