Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Electric Chain Hoist karo Trolley
Electric Chain Hoist karo Trolley
  • Electric Chain Hoist karo TrolleyElectric Chain Hoist karo Trolley
  • Electric Chain Hoist karo TrolleyElectric Chain Hoist karo Trolley

Electric Chain Hoist karo Trolley

Electric Chain Hoist karo Trolley minangka piranti penanganan material sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah beban abot ing macem-macem aplikasi industri lan komersial. Iki kalebu rong komponen utama: hoist chain listrik lan troli.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Electric Chain Hoist karo Trolley minangka piranti penanganan material sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah beban abot ing macem-macem aplikasi industri lan komersial. Iki kalebu rong komponen utama: hoist chain listrik lan troli.



Fitur saka troli bisa kalebu:

Gerakan manual utawa motor:Trolleys Motorized kontrol dening liontin padha utawa remot kontrol digunakake kanggo hoist, nalika trolleys manual mbutuhake gaweyan fisik kanggo mindhah mbukak horisontal.
Jembar sing bisa diatur:Jembar troli asring bisa diatur supaya pas karo ukuran balok sing beda utawa konfigurasi trek.
Fitur safety:Troli bisa uga kalebu fitur kaya rem utawa mekanisme ngunci kanggo ngamanake hoist ing posisi nalika ora digunakake.



Elektrik chain hoist karo troli nyedhiyakake solusi serbaguna lan efisien kanggo ngangkat, ngangkut, lan posisi barang abot ing pabrik, gudang, situs konstruksi, lan setelan industri liyane. Nawakake kontrol lan presisi sing luwih apik dibandhingake karo cara ngangkat manual lan nyuda risiko galur utawa ciloko kanggo para pekerja. Nanging, penting kanggo ngetutake pedoman safety lan instruksi pabrikan nalika ngoperasikake hoist chain listrik kanthi troli kanggo njamin operasi ngangkat sing aman lan dipercaya.
Hot Tags: Electric-Chain-Hoist-with-Trolley, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.