Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist rantai listrik 1 ton
Hoist rantai listrik 1 ton
  • Hoist rantai listrik 1 tonHoist rantai listrik 1 ton
  • Hoist rantai listrik 1 tonHoist rantai listrik 1 ton

Hoist rantai listrik 1 ton

1-ton listrik chain hoist minangka piranti ngangkat mechanical powered by listrik, umum digunakake ing macem-macem industri lan construction situs kanggo ngangkat lan Mudhunake beban abot.1-ton chain elektrik hoist kasusun saka mekanisme chain motorized dumunung ing pager kompak lan kuat, nggawe gampang kanggo nangani lan operate.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Hoist chain listrik 1-ton minangka piranti angkat mekanik sing didhukung listrik, umume digunakake ing macem-macem industri lan situs konstruksi kanggo ngangkat lan ngedhunake beban sing abot. Kerekan rantai listrik 1 ton kasusun saka mekanisme rantai bermotor sing dipasang ing pager sing kompak lan kuat, saengga gampang ditangani lan dioperasi. Kerekan rantai listrik 1 ton dikenal kanthi efisiensi, presisi, lan safety, saengga dadi pilihan sing populer kanggo nangani materi lan tugas ngangkat.


Kerekan rantai listrik 1 ton yaiku jinis kerekan rantai listrik khusus sing dirancang kanggo ngangkat lan nyuda beban kanthi kapasitas maksimal 1 ton, sing padha karo 2,000 kilogram utawa kira-kira 907 kilogram. industri lan aplikasi.


Rantai listrik hoist 1 Ton nganggo rantai baja mangan G80, sing duweni kaping papat gaya pemecahan, sing kurang bisa rusak nalika ngangkat barang, lan faktor safety luwih dhuwur.

Pancing hoist chain listrik digawe saka bahan berkualitas tinggi lan dirancang kanthi presisi, gampang dioperasi lan njamin kinerja sing apik. Kanthi kapasitas angkat sing kuwat, pancing hoist bisa nangani macem-macem beban kanthi efisien lan aman.

Kerekan rantai listrik 1 ton minangka piranti angkat sing dipercaya lan serbaguna sing cocog kanggo macem-macem aplikasi. Kemampuan kanggo nangani beban nganti 1 ton, bebarengan karo fitur safety lan kontrol sing tepat, ndadekake alat penting ing industri sing mbutuhake operasi ngangkat moderat nganti abot.
Hot Tags: Hoist rantai listrik 1 ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.