Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Mini Electric Chain Hoist
Mini Electric Chain Hoist
  • Mini Electric Chain HoistMini Electric Chain Hoist

Mini Electric Chain Hoist

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mini Electric Chain Hoist saka pabrik kita. Hoist iki nggabungake teknologi mutakhir, sing nampilake keahlian sing tliti lan pas gear sing tepat, nuduhake integrasi metodologi paling maju ing donya. A hoist chain listrik mini nuduhake piranti ngangkat kompak lan entheng powered by listrik. Sanajan ukurane luwih cilik dibandhingake karo hoists chain listrik standar, nawakake kemampuan ngangkat sing cocog kanggo beban sing luwih entheng lan aplikasi tartamtu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa ngaso njamin kanggo tukuMini Electric Chain Hoistsaka pabrik kita. Kerekan rantai listrik ED-V Mini 500 lb. Yiying sing groundbreaking katon kompak, entheng, lan paling cilik ing kategori hoist fase tunggal. Nampilake atribut kualitas paling dhuwur, kerekan iki nduweni Teknologi Smart Speed, sing ngidini pangguna nyetel kacepetan prasetel pabrik menyang setelan sing luwih dhuwur kaya sing dibutuhake kanthi penyesuaian internal sing gampang. Nyedhiyakake gabungan kekuwatan, portabilitas, keluwesan, kompak, lan linuwih, kerekan iki lengkap karo wadhah rantai kanggo nambah kenyamanan.


Mangkene sawetara poin penting babagan hoists chain listrik mini:


Kompak lan entheng: Dirancang dadi luwih cilik lan luwih entheng, kerekan iki cocog kanggo kahanan sing winates utawa nalika portabilitas penting. Ukuran sing luwih cilik ndadekake cocok kanggo ngangkat beban sing luwih entheng.


Electric-Powered: Hoists iki didhukung dening listrik, nggunakake motor listrik kanggo nyopir mekanisme rantai kanggo ngangkat lan ngedhunake operasi.


Versatility: Dheweke nemokake aplikasi ing macem-macem industri lan setelan, kalebu bengkel, garasi, manufaktur skala cilik, lan tugas nangani materi ringan.


Gampang Gunakake: Kerekan rantai listrik mini asring dilengkapi kontrol sing ramah pangguna, ngidini operasi, ngangkat, lan nyuda beban sing gampang.


Kemampuan adaptasi: Bisa dipasang ing macem-macem struktur, kayata balok-I utawa titik tetep, menehi keluwesan ing instalasi lan panggunaan.


Cocog kanggo Muatan sing luwih entheng: Nalika hoists iki ukurane luwih cilik, biasane dirancang kanggo nangani beban sing luwih entheng dibandhingake karo hoists chain listrik sing luwih gedhe.


Fitur Safety: Sawetara model bisa uga kalebu fitur safety kaya proteksi kakehan, switch watesan, lan fungsi mandeg darurat kanggo njamin operasi sing aman.


Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur lan Aplikasi


IngMini Electric Chain Hoistnemokake aplikasi sing nyebar ing macem-macem industri kaya dermaga, pabrik, gudang, situs konstruksi, lan jalur perakitan. Kuwalitas sing luar biasa kalebu kompak, bobot entheng, operasi sing gampang pangguna, kepenak, safety, lan daya tahan sing kuat. Atribut-atribut kasebut sacara kolektif nggawe alat sing cocog kanggo ngangkat barang, ngatur barang kerja sajrone ngisi lan mbukak, uga nindakake tugas pangopènan lan ndandani peralatan. Bisa dipasang kanthi gampang ing balok-I sing digantung, rel fleksibel, rel panuntun kantilever, lan titik angkat tetep, nggampangake transportasi barang sing efisien. Fleksibilitas kasebut katon ing bengkel langit-langit rendah utawa wilayah sing ora bisa dipasang kren jembatan, menehi alternatif praktis kanggo hoists listrik tali kawat. Kajaba iku, kemampuan adaptasi lan skalabilitas ngidini panggunaan ing setelan sing wiyar lan sempit.



Detail PRODUK

Mini Electric Chain Hoistdigawe saka cangkang alloy aluminium cahya, entheng nanging hard, sirip cooling dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas cepet kanthi tingkat nganti 40% lan terus-terusan layanan.

Electric Chain Block

Blok Rantai Listrik digawe saka baja paduan karbon rendah, sing nggawe rantai luwih angel, kuwat lan luwih tahan nyandhang, njamin safety sajrone kerja.

Electric Chain Block

Electric Chain Block nduweni piranti ngalih watesan, lan ana piranti ngalih watesan ing sisih ndhuwur lan ngisor hoist. Stop otomatis digunakake kanggo nyegah chain ngluwihi lan njamin safety

Electric Chain Block

Electric Chain Block pancing panas palsu, karo kekuatan banget lan ora gampang kanggo break. Iki dilengkapi basa safety kanggo njamin safety.

Electric Chain Block




Hot Tags: Mini Electric Chain Hoist, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.